Apukám megcsalta anyukámat, aki észre se vette, vagy nem foglalkozott vele. Mit csináljak, ha kiderül, hogy a lány a féltestvérem? Azon kívül, hogy leköpöm őket?
"Kit akarsz leköpni?
Apámat, a nőt, meg a gyereket."
Te mondtad. Valóban elgondolkodtató. Mit kell és miért titkolni évtizedekig?
9. ne fárassz. Azért, mert nem írtam felsorolsát, nem jelenit, hogy benne van a 3-ban...de akkor tedd bele, ha téged ez bodloggá tesz.
Tény, hogy nem szeretem a lányt, buta, mint a föld...
Javaslom olvasd el ezt a kerdest is, aztan vessuk ossze, mennyire mashogy allnak a valaszolok ahhoz ha anyuka lep le mint ha apuka...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
A reagálásod alapján még most is gyerek vagy.
Nem tudhatod, hogy mi történt 13 évvel ezelőtt a valóságban.
Lehet, hogy nem is apukád volt a hibás, hogy elváltak?!
Amúgy te most (gyerekesen) féltékeny vagy a féltestvéredre???
tényleg azt írtam, de azt már tovább gondoltam...a hányás utánra, meg az utálatra, nem az első kérdésre koncntrálam, bocsánat...nemmagyarázom tovább, meg nem célom tökéletesnek tűnni előttetek, úgysem 3 infóból fogjátok teljesen átlátni a helyzetet...
De ha őt is le akarnám köpni, se kellene mit magyaráznom...
Féltkeny vagyok az életképtelenségére, igen...ne tudd meg, mennyire. Meg arra is, hogy középsulit is bukdácsolva végzi, meg arra is, hogy csúnya. Nem is hasonlít ránk...
féltékeny nem vagyok senkire, a mélyszegénységet is túléltem, inkább érdekes, hogy apa a tesómnak, a rendesnek több mindent ad, meg a nő is megtesz olyanokat, amit anya nem mert.
Az téy, hogy anyával nem illettek össze, csak kicisnálják egymást, anya azóta talált jobbat, de nem hagy nyugodni, hogy miért nem lehet elmondani, ha ez van...
17!
Köszönöm, hogy megérted a dühömet. Jól esik, amit írtál. Ha lenne pénzem, se dns re költeném, de valahogy jó lenne kideríteni. A kérdés nem segít. A nő direkt hazudik, meg félreérthet helyzeteket teremt, és lehet, ez a beszólása is csak az, hogy direkt értsék úgy, hogy apám az apja a gyereknek. Apukám meg úyse válaszol, csak idegeskedni kezdene...
( A korom meg teljesen lényegtelen, nem tini vagyok, és kiadni se akarom magam, hogy rám ismerjenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!