Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg, hogy nekem...

Hogy mondjam meg, hogy nekem teher, ha a féltestvérem velem alszik?

Figyelt kérdés

Én 19 vagyok, ő 5 éves. Külön élek tőlük már egy éve és pár alkalommal nálam aludt... Azóta folyton hallgatom, hogy megint jönni akar, de én ezt nem szeretném.

Komolyan, jobban lefáraszt, mintha reggelig buliznék mondjuk. De mindig kérdezi, mikor jöhet és anyáék is...

Már nem tudok milyen kifogással jönni és jó lenne ezt megbeszélni velük. De sértődést sem akarok, vagy hogy azt gondolják, a párom nem akarja.

2016. márc. 5. 13:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
63%

De a saját gyerekeit úgy és akkor fogja vállalni, amikor készen áll rá, nem úgy, hogy lepasszolják neki.

Azzal pedig nem értek egyet, hogy tűrni kell. Miért kéne az egyik félnek tűrnie bármit is?

2016. márc. 5. 22:01
 12/37 anonim ***** válasza:
74%

Miért kéne elviselnie egy 5 éves gyereket? Ha gyerekezni akarna szüle egyet. Az anyja vállalta akkor ne sózza másra.

Kerek perec meg kel mondani ,nem szeretném ha nálam lenne a tesó, mert nem vagytok rá berendezkedve és neked ez nem felhőtlen öröm hanem kötelező teher.Azt ha sírni akarnak sírjanak,ez van.

2016. márc. 5. 23:45
 13/37 anonim ***** válasza:
74%
10/12 es , a macska nem idegesiti a kerdezot hanem hozza es a parjahoz tartozik. a gyerek feltestver es ezek szerint viselkedni is elfelejtettek megtanitani, plusz nem mindenki szeret egy masik szemellyel (foleg ha rossz alv0) testkozelben egy agyban aludni a parjan kivul. aki szulte az a felelos erte nem a feltestvere. Es amig nem tanulja meg a kolyok hogy aNEM BANTJUK A MACSKAT, addig maradjon a szuleivel. nem ertem miert ellik a vilagra sorban a kolykoket az emberek akik nem hajlandoak vallalni ertuk a TELJES felelosseget.
2016. márc. 6. 09:21
 14/37 anonim válasza:
71%
Hagyjátok már szegényt békén! Igenis igaza van mert már külön él és a családnak nem kéne ennyire belemásznia az életébe. Ha lesz saját gyereke, valószínűleg másképp viszonyul hozzá. Ő nem bébiszitter és nincs joguk rásózni a gyereket.
2016. márc. 6. 09:26
 15/37 anonim ***** válasza:
29%
Igen utolsó, ez igaz, de ő is lesz egyszer majd anya, lehet hogy nem a közeli jövőben, de ez majd akkor oda-vissza működjön, ne akarja majd a mamára sózni havi egyetlenegy éjszakára se, mert ugyebár ő is magának szüli majd.
2016. márc. 6. 13:50
 16/37 A kérdező kommentje:
Sosem akartam gyereket és elég nagy a valószínűsége, hogy nem is lehet természetes úton. Szóval kár ezzel jönni...
2016. márc. 6. 13:52
 17/37 anonim ***** válasza:
16%

"Van saját lakásom, de azt kiadtam, jelenleg a barátoméban élünk együtt.

Elhiszem, hogy ezt te arra szeretnéd kihegyezni, hogyha anyáék vették a lakást, akkor bármikor joguk van ott lenni, ott hagyni a testvéremet, de szerintem ez nem így van..."

De, pontosan azt jelenti. Azt jlenti olyan dolgot kaptál, amiért mások 40 évre eladósodnak és naphosszat dolgoznak azért, hogy fizessék a törlesztőt.

Néha besegíthetsz annyival (ha már a s*gged is ki lett nyalva), hogy vigyázol a gyerekre.

2016. márc. 6. 16:32
 18/37 anonim ***** válasza:
57%
Nem jelenti azt. Akkor az lett volna fair, hogy úgy veszik meg a lakást, hogy előre meg van beszélve, hogy cserébe pesztrálnia kell a tesót. Ha ez előre nincs letisztázva, akkor ez csak sima zsarolás.
2016. márc. 6. 17:30
 19/37 anonim ***** válasza:
43%

Milyen családban éltek ti, komolyan mondom? :D

Az nem úgy működik, hogy te mindig csak kapsz és utána meg majd ha kedved lesz csinálsz amit akarsz. De végül is mindegy, ezt a szüleid már a nevelésednél elrontották. Most már késő bánat, nem csodálkozhatnak az önzőségeden.

2016. márc. 6. 17:49
 20/37 anonim ***** válasza:
68%
Megneztem volna a ti fejeteket, ha 19 evesen ratok soznak egy eleven 5 evest. Biztos mosolyogtatok volna vegig...
2016. márc. 7. 02:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!