Hogy mondjam meg, hogy nekem teher, ha a féltestvérem velem alszik?
Én 19 vagyok, ő 5 éves. Külön élek tőlük már egy éve és pár alkalommal nálam aludt... Azóta folyton hallgatom, hogy megint jönni akar, de én ezt nem szeretném.
Komolyan, jobban lefáraszt, mintha reggelig buliznék mondjuk. De mindig kérdezi, mikor jöhet és anyáék is...
Már nem tudok milyen kifogással jönni és jó lenne ezt megbeszélni velük. De sértődést sem akarok, vagy hogy azt gondolják, a párom nem akarja.
De a saját gyerekeit úgy és akkor fogja vállalni, amikor készen áll rá, nem úgy, hogy lepasszolják neki.
Azzal pedig nem értek egyet, hogy tűrni kell. Miért kéne az egyik félnek tűrnie bármit is?
Miért kéne elviselnie egy 5 éves gyereket? Ha gyerekezni akarna szüle egyet. Az anyja vállalta akkor ne sózza másra.
Kerek perec meg kel mondani ,nem szeretném ha nálam lenne a tesó, mert nem vagytok rá berendezkedve és neked ez nem felhőtlen öröm hanem kötelező teher.Azt ha sírni akarnak sírjanak,ez van.
"Van saját lakásom, de azt kiadtam, jelenleg a barátoméban élünk együtt.
Elhiszem, hogy ezt te arra szeretnéd kihegyezni, hogyha anyáék vették a lakást, akkor bármikor joguk van ott lenni, ott hagyni a testvéremet, de szerintem ez nem így van..."
De, pontosan azt jelenti. Azt jlenti olyan dolgot kaptál, amiért mások 40 évre eladósodnak és naphosszat dolgoznak azért, hogy fizessék a törlesztőt.
Néha besegíthetsz annyival (ha már a s*gged is ki lett nyalva), hogy vigyázol a gyerekre.
Milyen családban éltek ti, komolyan mondom? :D
Az nem úgy működik, hogy te mindig csak kapsz és utána meg majd ha kedved lesz csinálsz amit akarsz. De végül is mindegy, ezt a szüleid már a nevelésednél elrontották. Most már késő bánat, nem csodálkozhatnak az önzőségeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!