Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd a nyolcadikból...

Elengednéd a nyolcadikból ballagó lányodat a Balaton Soundra?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... Idegenek nem mondhatják ezt meg, de kíváncsi vagyok.

Az unokatestvéremről lenne szó, egy Sound bérlet lenne az egyik ajándéka. Velem és a barátnőimmel jönne, ismeri őket jól.

De anya akadékoskodik, hogy ne vegyünk ilyen ajándékot "csak úgy", mert lehet, hogy mikor átadjuk, a nagynéném közli, hogy szó sem lehet róla.

Szóval holnap úgyis velük vacsorázok és gondoltam szóba hozom, viszont fogalmam sincs, hogyha nemet mond, mivel győzhetném meg. Persze, ha nagyon ellenkezik, nem kezdek el hisztizni, csak tudom, hogy az unokatestvérem is mennyire szeretne jönni...

2016. febr. 26. 22:56
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Nem engedném el.
2016. febr. 29. 11:02
 52/54 anonim válasza:
6%
Attól függ. Egy napra mindenképp.
2016. márc. 5. 15:12
 53/54 anonim ***** válasza:
46%

14 évesen soundra....

Na mondjuk az egy másik dolog, hogy pénzeseknél máshogy megy a nevelés, mert nekem soha nem fizették volna ki.

Az anyja tudja mit csinál. Ő dolga..

2016. márc. 6. 22:09
 54/54 anonim válasza:
A mai világban? Ne viccelj! .... szó sem lehet róla!
2017. márc. 15. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!