Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd a nyolcadikból...

Elengednéd a nyolcadikból ballagó lányodat a Balaton Soundra?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... Idegenek nem mondhatják ezt meg, de kíváncsi vagyok.

Az unokatestvéremről lenne szó, egy Sound bérlet lenne az egyik ajándéka. Velem és a barátnőimmel jönne, ismeri őket jól.

De anya akadékoskodik, hogy ne vegyünk ilyen ajándékot "csak úgy", mert lehet, hogy mikor átadjuk, a nagynéném közli, hogy szó sem lehet róla.

Szóval holnap úgyis velük vacsorázok és gondoltam szóba hozom, viszont fogalmam sincs, hogyha nemet mond, mivel győzhetném meg. Persze, ha nagyon ellenkezik, nem kezdek el hisztizni, csak tudom, hogy az unokatestvérem is mennyire szeretne jönni...

2016. febr. 26. 22:56
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
89%
Kizárt.
2016. febr. 26. 23:33
 12/54 anonim ***** válasza:
30%
Igen
2016. febr. 26. 23:56
 13/54 anonim ***** válasza:
93%

Én nem engedném el. Véleményem szerint egy 14 ( 15 ) éves gyereknek ( nemtől függetlenül ) nincs semmi keresni valója egy fesztiválon ( főleg nem egy olyasmi fesztiválon, mint a Sound vagy a Sziget ).

Ez az én véleményem. De én mindig is maradi voltam.

Ha esetleg beszélnél a nagynénéddel ( az ő anyjával ), hogy elengedné-e, akkor el tudnád dönteni. Ha elengedi, megveszed, ha nem, nem.

2016. febr. 27. 00:40
 14/54 anonim ***** válasza:
88%

Ha felelősségteljes felnőtt vagy akkor van rá esély, hogy elengedik veled.

Egy megbízható fiatal felnőtt rokonommal elengedném a gyermekem.

De más kamaszok társaságában nem.

Ne a családi vacsoránál hozd fel a dolgot, hanem a lány szüleinek négyszemközt.

Ha nem engedik el az csak fölösleges feszültséget keltene. Számára a szülei lesznek a szemetek, és esélyes hogy az ősök is megorrolnak rád amiért "szítod a feszültséget".

2016. febr. 27. 00:48
 15/54 anonim ***** válasza:
92%
Én voltám már Soundon, Szigeten többször is, és azt mondom, hogy nem engedném el. Ezek nem 14 évesnek való rendezvények. Nem kell rohanni, három-négy év múlva is lesznek fesztiválok, semmiről nem késik le, ha csak akkor megy először.
2016. febr. 27. 01:01
 16/54 anonim ***** válasza:
91%

A Soundra semmiképp nem engedném el, kizárt! Meggyőzni sem tudnál sehogy.

Szigetre sem.

Max egy koncert itt Pesten.

2016. febr. 27. 03:46
 17/54 anonim ***** válasza:
22%

Elengedném. Miért?

Mert tapasztalt fesztiválozó vagyok és tudom hogy a fesztivál nem egy lepukkant falusi disco ahol a sok dakota beleköthet.

Egy fesztiválon nincs semmi amitől félhet az ember. Én szigeten és hegyalján voltam sokszor, soundon nem és tudom hogy ott nem épp a magas iqról hiresek az emberek de így sincs mitől félni. Az alkeszek se zavarnak senkit mert nem kötekedni fognak. Kit érdekel hogy sok a fűves meg ekis? konkrétan kit zavarnak? Mert szerintem senkit. erre a drogtémára meg inkább rá se térjünk mert csak felb#sz a sok tudatlan.

Ha vele mentek és nem lesz egyedül akkor ISMÉTLEM NINCS MITŐL FÉLNI.

2016. febr. 27. 04:23
 18/54 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

Én ugyan soha nem voltam,de tudom mi folyik ott.

Az egy dolog,hogy az egyik legjobb fesztivál, de nem egy 14-15 éves gyereknek, hanem érettebb, felnőtt embereknek.

Elviszed, lecsúszik 1-2 bogyó,és már következő héten is menni akar...ne akarj neki rosszat,ezt jó szándékból mondom.

2016. febr. 27. 05:35
 19/54 anonim ***** válasza:
89%

Tartsatok maradinak,de nem engedném el.

Nyaralni,táborozni igen,de fesztiválozni nem. Nem neki való,akármennyire is felelősségteljes. Szerintem fiatal még oda.

2016. febr. 27. 07:49
 20/54 anonim ***** válasza:
89%

Kizárt. 16 éves kor alatt, szülői felügyelet nélkül nem mehet.

Miért? Mert én tartozok érte felelősséggel.

2016. febr. 27. 08:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!