Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd a nyolcadikból...

Elengednéd a nyolcadikból ballagó lányodat a Balaton Soundra?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... Idegenek nem mondhatják ezt meg, de kíváncsi vagyok.

Az unokatestvéremről lenne szó, egy Sound bérlet lenne az egyik ajándéka. Velem és a barátnőimmel jönne, ismeri őket jól.

De anya akadékoskodik, hogy ne vegyünk ilyen ajándékot "csak úgy", mert lehet, hogy mikor átadjuk, a nagynéném közli, hogy szó sem lehet róla.

Szóval holnap úgyis velük vacsorázok és gondoltam szóba hozom, viszont fogalmam sincs, hogyha nemet mond, mivel győzhetném meg. Persze, ha nagyon ellenkezik, nem kezdek el hisztizni, csak tudom, hogy az unokatestvérem is mennyire szeretne jönni...

2016. febr. 26. 22:56
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
76%
Én pl.sziget napijegyet fogok kapni és anyukámmal(!) megyek el :-)
2016. febr. 27. 08:14
 22/54 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Majd 2-3 év múlva mehet. Miért? Mert ez pont az a kor, amikor hú de nagy lánynak gondolja magát, te meg nem fogod őt 0-24ben bébiszittelni. Nagyon más az, ha egy estére, pár órára kiruccantok valahova, meg ha több napra mentek.

Kérdezd meg az anyját négyszemközt, ne a család előtt hozd kellemetlen helyzetbe, mert az nagyon vissza fog ütni. Ha meg nemet mond, akkor ne keverd a sz_art, ne is mond a lánynak, hogy volt ilyen terved "csak a gonosz anyja...", mert abból is csak te jöhetsz ki rosszul.

2016. febr. 27. 08:26
 23/54 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem ezt az ellenszenvet a fesztiválok iránt... Mint írtam, én is voltam 14 évesen (és azóta minden évben megyek több ilyen helyre) és semmi nem történt. Aki drogozni megy oda, az ugyanúgy kipróbálná egy falusi kocsma mögött is.

Tavaly már volt napijeggyel a Szigeten és túlélte azt is.

De igazatok van, a legegyszerűbb az, ha ma megkérdezem az anyukáját erről.

2016. febr. 27. 08:36
 24/54 anonim ***** válasza:
86%
nem.
2016. febr. 27. 08:53
 25/54 anonim ***** válasza:
79%
Biztos hogy nem.
2016. febr. 27. 09:16
 26/54 anonim ***** válasza:
80%
Azért a Sziget meg a Sound között van különbség.
2016. febr. 27. 09:16
 27/54 anonim ***** válasza:
12%

Nagyon jó érveket hallottam eddig a nemmel szemben.

Biztos tanult emberek lehettek, mondjuk egy gyárban szalag mellett, vagy csak ennyire konzervatív az emberek nagy része.

Megélni hogy láthasd a kedvenc zenészeidet élőben biztosan korhoz kötött dolog..biztosan.

2016. febr. 27. 09:30
 28/54 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon jó érveket hallottam eddig a nem mellett.
2016. febr. 27. 09:31
 29/54 anonim ***** válasza:
84%

Ha veletek mennek, akkor attól függ, hogy te hány éves vagy és hogy mit gondolok rólad, megbízhatónak tartalak-e.

De semmiképp sem örülnék egy ilyen váratlan ajándéknak.

Szóval mindenképpen beszéld meg előre a szülőkkel.

Én nem szívesen engedném el még ennyi idősen.

2016. febr. 27. 09:47
 30/54 anonim ***** válasza:
71%
Egy szülői kisérővel elengedném.
2016. febr. 27. 09:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!