Miért nem engedi meg az anyukám?
13 évesen én sem engednélek titeket strandolgatni, főleg hogy tényleg felelős a másik gyerekért. Az enyémek alig 1-3 évvel fiatalabbak nálad, mehetnek együtt bevásárolni a közeli boltba, de medencézni nem mehetnek úgy, hogy nem vagyok ott. Az egyik barátnőjüket is úgy engedte velük az anyukája, hogy addig én ott voltam és napoztam.
Szóval én szívesen látnám a barátnődet az anyukád helyében- de strandolni ketten, felügyelet nélkül nem mehetnétek még.
Ha látná, hogy belefullad, és nem segítene neki, ill. ha ő fojtaná be, akkor kerülne sittre a muterod.
Csoda, hogy egyáltalán rád tud vigyázni, és érted felelősséget tud vállalni...
Kettes válaszoló tök hülyeséget írt, baromság az egész.
Szóval vagy megy anyukád is a strandra veletek, vagy ti sem, ebben a korban ez így működik amikor kölcsöngyerek is van veletek.
Na épp azért kell a felnőtt, hogy ne hülyüljetek annyira, hogy veszélyes legyen.
Mégis mit akartok olyat csinálni, aminél akkora baj, ha ott van 10-20 méterre a szülő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!