Kezdjük azzal hogy én egy 13 éves lány vagyok. Az édes anyukám nem engedi hogy "pasizzak". Szerintetek? Ti hogy vagytok ezzel?
Rossz csatornát nézel, kislány. Mégis milyen módszereket mutatna neked anyukád? Hogy elégíts ki egy pasit?
13 éves vagy, kislány. Miben vagy érettebb, mint a többi? Mondjuk testileg? A nagy többség menstruál, ez nem érdem, a szellemi érettséged viszont messze alul marad.
Szerintem a testi kapcsolattól félt az anyukád,főleg így, hogy te ennyire érettnek tartod magad. Ő csak jót akar neked, és igenis vannak dolgok, amelyektől egy szülő szeretné megóvni a gyerekét. 13 évesen nem vagy felnőtt, bármennyire is úgy érzed.
Természetes, hogy fel vagy háborodva, de azért csinálja, mert szeret téged. Ha nem szeretne, akkor nem érdekelné mit csinálsz.
Sajnos a mai fiatalok körében azt lehet látni, hogy irtó ciki szűznek lenni, és a fiatalok még csak nem is saját maguknak akarnak megfelelni, hanem egy olyan trendnek, amit követendőnek vélnek függetlenül attól, hogy elgondolkodnának rajta, hogy valóban jó-e az nekik.
Ha érettebbnek tartod magad, akkor nyilván idősebb pasit szeretnél, aki majd AZT (is) akarni fogja, te pedig elhiszed majd, hogy szeret, utána meg csodálkozol majd, hogy jól pofára ejtett miután megvoltál neki. Persze úgy érzed, hogy te kivétel vagy, észreveszed, ha valaki hazudik neked, de biztos nem. Egy szerelmes lány azt hiszi el, ami belefér az általa kialakított ideál képébe. Tudom rossz ezt hallani, de ha anyukád most enged neked, akkor azt te pár év múlva nagyon fogod bánni. Most még vigyáznia kell rád, bármilyen idegesítő is ez.
A filmek pedig csak filmek...
13 éves lány az egy általános iskolás, 7. évfolyamos lány. Mikor ennyi idős voltam teljesen normális volt az hogy valaki érdeklődik a másik nem iránt.
Anyukád nem áll ott mindíg melletted hogy elriassza a pasikat, ismerkedj nyugodtan, barátkozz fiúkkal, aztán majd kialakul.:)
A testileg való fejletséget pedig inkáb tartogsd későbbre.
Már ne haragudj,de 13 évesen mit vársz?Még gyerek vagy anyukád pedig a legjobbat akarja neked.De persze,mindig a szülő a rossz,aztán meg ha véletlenül igaza lesz valamivel kapcsolatban,akkor hozzá mész nyafogni.A film pedig csak film, annyi valóságtartalma van mint egy reklámnak.
Engem anyu 17 évesen engedett el először bulizni,18 évesen csókolóztam először.És?Semmi bajom nem lett belőle.Próbáld ezt meg anyukád szemszögéből nézni.Adott egy 13 éves gyerek,aki már fiúk után akar rohangálni,pedig még ott a fenekén a tojáshéj.Nem lenne az az isten,hogy bárkit a gyerekem közelébe engedjek ebben a korban,maximum 3-4 év múlva.Bőven lesz még időd pasizni,nem halsz bele ha vársz pár évet,inkább a tanulással foglalkozz.26/N
A filmeket ne keverd össze a valósággal, az, amit a TV-ben látsz, az esetek 99,99%-ban fikció!! 13 évesen nem kell még "pasizni", szerintem. Persze, én is szerelmes voltam akkor, de eszembe sem jutott az, hogy kezdeményezzek valamit is. (pedig nekem is azt mondják, hogy fejlettebb voltam/vagyok a korosztályomnál, fizikálisan is, meg szellemileg is). Ennyi idősen még TANULNOD kell, hogy felvegyenek egy jó gimibe, stb. (nem írom le neked a szokásos sablon szöveget a továbbtanulásról, mert az már nekem is a könyökömön jön ki, pedig igaz!!!)
"Nem értem miért parázik." Azért fél(t), mert te még egy kislány vagy. És a fiúk tényleg k*csögök, ha nem mérlegelsz-márpedig ha szerelmes az ember, akkor bármennyire lehet számító, meg tudatos, stb- bármit megtesz veled, amit akar. Aztán meg jól otthagy, terhesen, nemibetegen, ne adj Isten, AIDS-esen, 13 évesen. És volt-nincs életed. Örülj annak, hogy félt, és hogy vigyáz rád. 15L
4-es vagyok.
Ha már annyira odavagy a filmekért, akkor nézd meg a Beszélj! című filmet. Kristen Stewart 14 évesen játszott benne. Ajánlom figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!