Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdjük azzal hogy én egy 13...

Kezdjük azzal hogy én egy 13 éves lány vagyok. Az édes anyukám nem engedi hogy "pasizzak". Szerintetek? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Érettebb vagyok lelkileg, és testileg is mint bármely 13 éves lány a baráti környezetemben. Bár anya még is úgy kezel, mintha 9-10 éves ennék. Lealázó! Szerintem egy szülőnek nem az a dolga, hogy megóvja a gyerekét az élettől, hanem az, hogy megtanítson neki módszereket, fejlessze az érzelmi intelligenciáját, segítse kibontakoztatni a képességeit, és hogy utána mit használ fel belőle, az az ő dolga. Nekem ez a véleményem a dologról.. Unom már a módszereit. Úgy bánik velem, mint egy csecsemővel. Nem enged meg semmit. De ne is baj.. Nem érdekel amúgy a dolog olyan szempontból, mint pl. egy életfeltétel. Tudok szerelmes lenni, tapasztaltam már milyen egy szerelmi csalódás. Nem értem mit parázik. Mért nem engedi meg nekem hogy legyen barátom? Filmekben is látom hogy az anyukának bemutatja a barátját a 13éves lánya..

2013. ápr. 29. 09:22
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
igen. 8éves korom óta. szerintem én tudom egyedül mérlegelni csak a válaszaitokat. és ezt találtam a legjobbnak. ;)
2013. ápr. 30. 12:48
 32/40 anonim ***** válasza:
21%
Az írásod alapján tényleg intelligensebbnek tűnsz a korodnál, meg úgy általában. Nem értek egyet anyukáddal,de azt javaslom törődj bele, mert ő is olyan, mint a válaszadók többsége, mindent csak fekete-fehéren lát. Bárki bármit mond, szerintem ha egy 13 éves tényleg vágyik a szexre(pl. önkielégít) fejlett testileg és felvilágosítták, nem lehet belőle komolyabb baja. Nekem se lett. Nem züllőttem el, jó állásom van, és a későbbi8mostani)szexuális életemre se volt rossz hatással, sőt..
2013. ápr. 30. 19:42
 33/40 anonim válasza:
Annyi az egész,hogy kamaszodsz... Egyre gyakrabban lesznek konfliktusaid a szüleiddel,mert más elveket folytatsz,de hidd el,hogy a szülőknek,ha óvnak igazuk van! És különben sem jó ötlet 13 évesen az utcán ..... Remélem érted.
2013. máj. 20. 19:13
 34/40 anonim ***** válasza:
72%
én is 13/L vagyok. szinte a összes barátnőmnek van pasija, mind csókolózott már, 2 nem is szűz. DE EZ ROHADTUL NEM NORMÁLIS DOLOG. szerintem. oké h szeretnél már pasit de ráérsz még 3-4 évet várni. "tapasztaltam már milyen egy szerelmi csalódás" na ne mondd! durva h miért lett a 13-14 éves csajok nagy többsége ilyen ri*anc. a filmekkel meg ne foglalkozz semmi valóságalapja nincs.
2013. máj. 24. 17:02
 35/40 anonim ***** válasza:

Ha 15 felett vagy azért 17 felett lennél azt mondanám állj ki magadért és a szerelmedért, de így...13 évesen...

Hagy mondjam el, hogy nekem vannak olyan ismerőseim, akik már 13 éves koruktól kezdve aktív szexuális életet élnek... most 20 évesek és tudod, hogy hogy néznek ki? mint a 45 évesek. Ez komoly, nem kamu. 20 éves korukra annyira kiélték már magukat, hogy kinézetre meg amúgy lelkileg is simán elmennének az anyámnak...holott egy idősek velem.

Tudom, hogy szép a szerelem meg jaj de nem tudok nélküle élni, de 13 évesen tényleg ne ez legyen már a fő gondod :/

Az meg hogy értelmesebb vagy mint a többi...én ezt már akkor megcáfoltam, mikor a kérdésed kifejtős részét elolvastam.

Sajnálattal közlöm, hogy semmivel nem vagy érettebb a többi korodbéli lánynál, sőt a naivitásod egészen szembetűnő.

Ha annyira okos lennél tudhatnád, hogy 13 évesen neked még nagyon nem ezzel kellene foglalkoznod. Nem azt mondom, hogy minden kapcsolatot szakíts meg azzal a fiúval, aki tetszik, de azért gondolj arra, hogy hiába nagy a szerelem, sem testileg sem lelkileg nem való még ez neked. Olyan két-három év múlva már esetleg...de most még ne!

2013. júl. 4. 23:18
 36/40 Kini :)) ***** válasza:
Szerintem sem kell még 13 évesen pasizni (Ezt úgy mondom, hogy csak egy évvel vagyok nálad idősebb) Szerintem próbálkozz olyan 2-3 év múlva, akkor gondolom, már Anyukádnak sem lesz semmi kifogása :)
2013. júl. 24. 08:45
 37/40 anonim válasza:
100%
Én 13 éves fiú vagyok és nálunk suliban fel se nagyon merül ez a csajozás pasizás téma. Nyilván mindenki szerelmes, de nem alapdolog hogy ilyen fiatalon bármi komolyabbat várj egy fagyizásnál vagy egy mozinál. Maximum egy csók. De szerintem beszéld meg anyukáddal, mert lehet hogy máshogy gondoljátok a pasizás szót.
2014. márc. 31. 19:44
 38/40 anonim ***** válasza:
57%

"tapasztaltam már milyen egy szerelmi csalódás."---> Mikor ilyeneket hallok, vagy a facebookos korodbeli ismerőseimnél látok nagyon nagy szerelmi csalódásos életbölcsességeket, megfogalmazódik bennem a kérdés: "Ki a fenében csalódtál ekkorát? Mickey egér megcsalt?"

Komolyra fordítva a szót, ráérsz még. Hidd el, hogy édesanyád jót akar neked, és ha végiggondolod, 13 évesen még nincs szükséged pasira. A te korodban voltam mikor elkezdtem én is ezen agyalni, és nagyon szerettem volna szerelmes lenni, rohadtul hiányzott, szeretethiányos voltam. Mégsem lettem szerelmes, csak 18 évesen, akkor voltam először pasival, és azóta is együtt vagyok vele. Nagyon örülök hogy ő az első az életemben, és elhiheted, egyáltalán nem bántam meg, hogy későn jött össze :)

Legyél türelmes anyuddal, és majd 16 évesen térj vissza a témára ;)

20L

2014. jún. 5. 15:00
 39/40 anonim válasza:

Szerintem 13 évesen még bőven ráérsz a fiúkkal foglalkozni! :) Várj még 2-3 évet, nem érdemes ilyen korán elkezdeni! Az anyukád egyszerűen csak félt téged, ez teljesen normális, ebben korban az ember befolyásosabb. Én most 14 éves vagyok, még soha nem volt fiúm, és teljesen jól érzem magamat, majd eljön az ideje :). Persze, normális, hogy ennyi idősen kezdünk érzelmeket táplálni a másik nem iránt, de még fiatal kislányok vagyunk! Körülöttem is (ahogyan valószínűleg körülötted is) a lányok 80%-a "jár valakivel". Lehet, hogy azt látod/hallod mindenhol és azt hiszed, hogy az a normális, ha 13-14 évesen màr elveszíted a szüzességedet/kapcsolatod van, de ez egyáltalán nem igaz. :)

Őszinte leszek veled: Én a mai napig fogom anyukám kezét az utcán. Nem szégyellem, ha puszit ad búcsúzóul, vagy bejön az iskolába, mert otthom hagytam a tízóraimat :) Mert az anyukám, és nagyon szeret engem, ahogyan én is őt!

2017. aug. 2. 11:53
 40/40 anonim válasza:

Nekem már 11-12 évesen volt pasim de hidd el hogy ez nem komoly...ez a "kapcsolat" egyelnő a semmivel...

19L

2018. júl. 18. 01:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!