Kezdjük azzal hogy én egy 13 éves lány vagyok. Az édes anyukám nem engedi hogy "pasizzak". Szerintetek? Ti hogy vagytok ezzel?
Ha 15 felett vagy azért 17 felett lennél azt mondanám állj ki magadért és a szerelmedért, de így...13 évesen...
Hagy mondjam el, hogy nekem vannak olyan ismerőseim, akik már 13 éves koruktól kezdve aktív szexuális életet élnek... most 20 évesek és tudod, hogy hogy néznek ki? mint a 45 évesek. Ez komoly, nem kamu. 20 éves korukra annyira kiélték már magukat, hogy kinézetre meg amúgy lelkileg is simán elmennének az anyámnak...holott egy idősek velem.
Tudom, hogy szép a szerelem meg jaj de nem tudok nélküle élni, de 13 évesen tényleg ne ez legyen már a fő gondod :/
Az meg hogy értelmesebb vagy mint a többi...én ezt már akkor megcáfoltam, mikor a kérdésed kifejtős részét elolvastam.
Sajnálattal közlöm, hogy semmivel nem vagy érettebb a többi korodbéli lánynál, sőt a naivitásod egészen szembetűnő.
Ha annyira okos lennél tudhatnád, hogy 13 évesen neked még nagyon nem ezzel kellene foglalkoznod. Nem azt mondom, hogy minden kapcsolatot szakíts meg azzal a fiúval, aki tetszik, de azért gondolj arra, hogy hiába nagy a szerelem, sem testileg sem lelkileg nem való még ez neked. Olyan két-három év múlva már esetleg...de most még ne!
"tapasztaltam már milyen egy szerelmi csalódás."---> Mikor ilyeneket hallok, vagy a facebookos korodbeli ismerőseimnél látok nagyon nagy szerelmi csalódásos életbölcsességeket, megfogalmazódik bennem a kérdés: "Ki a fenében csalódtál ekkorát? Mickey egér megcsalt?"
Komolyra fordítva a szót, ráérsz még. Hidd el, hogy édesanyád jót akar neked, és ha végiggondolod, 13 évesen még nincs szükséged pasira. A te korodban voltam mikor elkezdtem én is ezen agyalni, és nagyon szerettem volna szerelmes lenni, rohadtul hiányzott, szeretethiányos voltam. Mégsem lettem szerelmes, csak 18 évesen, akkor voltam először pasival, és azóta is együtt vagyok vele. Nagyon örülök hogy ő az első az életemben, és elhiheted, egyáltalán nem bántam meg, hogy későn jött össze :)
Legyél türelmes anyuddal, és majd 16 évesen térj vissza a témára ;)
20L
Szerintem 13 évesen még bőven ráérsz a fiúkkal foglalkozni! :) Várj még 2-3 évet, nem érdemes ilyen korán elkezdeni! Az anyukád egyszerűen csak félt téged, ez teljesen normális, ebben korban az ember befolyásosabb. Én most 14 éves vagyok, még soha nem volt fiúm, és teljesen jól érzem magamat, majd eljön az ideje :). Persze, normális, hogy ennyi idősen kezdünk érzelmeket táplálni a másik nem iránt, de még fiatal kislányok vagyunk! Körülöttem is (ahogyan valószínűleg körülötted is) a lányok 80%-a "jár valakivel". Lehet, hogy azt látod/hallod mindenhol és azt hiszed, hogy az a normális, ha 13-14 évesen màr elveszíted a szüzességedet/kapcsolatod van, de ez egyáltalán nem igaz. :)
Őszinte leszek veled: Én a mai napig fogom anyukám kezét az utcán. Nem szégyellem, ha puszit ad búcsúzóul, vagy bejön az iskolába, mert otthom hagytam a tízóraimat :) Mert az anyukám, és nagyon szeret engem, ahogyan én is őt!
Nekem már 11-12 évesen volt pasim de hidd el hogy ez nem komoly...ez a "kapcsolat" egyelnő a semmivel...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!