Olcsó, édes tartós vattacukros parfüm?
Olyan parfümöt keresek ami max 1000-1500 ft hasonlít az aquolina pink sugar parfümhöz és viszonylag tartós (2-3 óra erejéig)
Köszönöm!
21 év
Star Nature vattacukros
Kb 900 Ft, nagyon édes, tiszta vattacukor és tartós is.
Szia!! Én most pont ilyet használok!!! Vaníliás, vattacukros, "sütibabás" illatú. Mindenki dicséri! Pesten vettem az Ázsia centerben 1500 forintért, jó nagy üveg! A neve csak ennyi: Vanilla
Találtam képet róla:
Nagyon jó tényleg!! :)
Köszönöm szépen!
2-es:És az Ázsia centerben hol? Hány óráig tartós kb?
A star nature nem pink sugar illatú, hanem vattacukor! Aki tudja milyen a pink sugar, az tudja mi a különbség. (a pink sugar is vattacukros ugy mondják, de amúgy orientális vanília, kicsit másmilyen!!)
Egy példa: [link]
Ez pl. tartósabb sokkal mint a star nature, meg 100ml, ellentétben a vattacukrossal ami 75ml és toilette, ez pedig parfum. Persze az eredeti pink sugar tartósabb, de őszintén nem annyival, mint amennyivel drágább (bár 5e körül pl itt a linkelt oldalon is van és az elég jó ár ahogy nézem).
2-es vagyok. Hát azt most így nem tudom megmondani hogy hol, de bármelyik drogériába bemész és megérdeklődöd hogy tartják e. Szerintem ezt mindenhol tartják. Menj be egy-két parfümös boltba és kérdezz rá vagy nézz körbe, tuti megleled!
Hát nekem egész napos az illatfelhő, sokáig tart az illata. De a táskámban van, szóval ha már nem érzem annyira, és este is progim lesz, akkor fújok még párat. :)
Köszönöm!
Hát én most Star Nature-t vettem végül. Nem tom mennyire jó döntés remélem,h az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!