Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen édesebb női parfümöt...

Milyen édesebb női parfümöt tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy a jó parfüm az olyan ,hogy csak a nő lépésnyi távolságában érezni valami enyhe derengést. Valami tünékeny, bizonytalan dolog, ami megfogja az ember képzeletét, hogy vajon én ezt éreztem vagy sem? És vajon létezik ilyen illat vagy sem? És akkor megfordul még a lány után is hátha szemmel felfoghatja azt ami láthatatlan.

Tehát nem pacsuri parfümöket keresek, hanem az előzőleg leírt alapján, tudtok esetleg márkákat mondani? Mind már írtam, inkább az édesebb illatok jönnek be. Előre is köszönöm!

2012. dec. 3. 20:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
az egyik legédesebb : christina augelira(?) : by night
2012. dec. 3. 20:37
 2/18 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem a legédesebbet keresem, inkább azt, ami megmarad az emberen, de nem húzza maga után a 20 m-eres illatot. De ezért köszi a választ, kipróbálom ezt az illatot is!
2012. dec. 3. 20:39
 3/18 anonim ***** válasza:
Elite models Rio glam girl
2012. dec. 3. 20:40
 4/18 PetFen ***** válasza:
Nekem a Lancome parfümök a kedvenceim a régiek közül a Hypnose senses,és most van egy új a La Vie est bella .mindekttő enyhén édeskés ,de én nagyon szeretem :)
2012. dec. 3. 20:41
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, közben irogatom fel a nevüket...
2012. dec. 3. 20:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Moschino-pink bouquet, ilyet kaptam nem reg es nagyon tetszik,raadasul nem is sokan hasznaljak,16.000ft korul van
2012. dec. 3. 20:55
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
naomi campbell-at night. Nyammi,örök kedvenc illat:)
2012. dec. 3. 21:16
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Várom a továbbiakat is!
2012. dec. 3. 21:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Nálam az abszolút favorit Hermes Kelly-je. Az elején édeskés, utána valami letisztult csoda marad. Másik nagy kedvencem Narcisso Rodriquez Essence-e. Annál tisztább illat számomra nincs. Alig várom a karácsonyt, mert ezek szerepelnek a listámon :). A meglévő készlet már fogyóban.
2012. dec. 3. 22:06
 10/18 anonim ***** válasza:

Christina Aguilera parfümöt ne vegyél,nagyon rövid ideig tart az illata!

Itt egy link,innen szemezgess,ami neked tetszik vagy érdekel.Sok véleményt olvashatsz róluk.

->

[link]

Azt nem írtad milyen árkategóriában szeretnél vásárolni,meg hogy hány éves vagy,mert az sem mind1.

Ha édes illatokat szeretsz ajánlom Calvin Klein-t/Euphoria blossom/ bár ez a drágább kategóia. Ha olcsóbbat keresel,Escada-t/especially/,Esprit-connect,Kenzo-amour.

2012. dec. 4. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!