Milyen édesebb női parfümöt tudtok ajánlani?
Úgy tudom, hogy a jó parfüm az olyan ,hogy csak a nő lépésnyi távolságában érezni valami enyhe derengést. Valami tünékeny, bizonytalan dolog, ami megfogja az ember képzeletét, hogy vajon én ezt éreztem vagy sem? És vajon létezik ilyen illat vagy sem? És akkor megfordul még a lány után is hátha szemmel felfoghatja azt ami láthatatlan.
Tehát nem pacsuri parfümöket keresek, hanem az előzőleg leírt alapján, tudtok esetleg márkákat mondani? Mind már írtam, inkább az édesebb illatok jönnek be. Előre is köszönöm!
Christina Aguilera parfümöt ne vegyél,nagyon rövid ideig tart az illata!
Itt egy link,innen szemezgess,ami neked tetszik vagy érdekel.Sok véleményt olvashatsz róluk.
->
Azt nem írtad milyen árkategóriában szeretnél vásárolni,meg hogy hány éves vagy,mert az sem mind1.
Ha édes illatokat szeretsz ajánlom Calvin Klein-t/Euphoria blossom/ bár ez a drágább kategóia. Ha olcsóbbat keresel,Escada-t/especially/,Esprit-connect,Kenzo-amour.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!