Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen édesebb női parfümöt...

Milyen édesebb női parfümöt tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy a jó parfüm az olyan ,hogy csak a nő lépésnyi távolságában érezni valami enyhe derengést. Valami tünékeny, bizonytalan dolog, ami megfogja az ember képzeletét, hogy vajon én ezt éreztem vagy sem? És vajon létezik ilyen illat vagy sem? És akkor megfordul még a lány után is hátha szemmel felfoghatja azt ami láthatatlan.

Tehát nem pacsuri parfümöket keresek, hanem az előzőleg leírt alapján, tudtok esetleg márkákat mondani? Mind már írtam, inkább az édesebb illatok jönnek be. Előre is köszönöm!

2012. dec. 3. 20:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, mindet megnézem! :) Az árkategória, nem szeretnék olcsó parfümöt, de a nagyon drága parfümöket sem engedhetem meg magamnak!
2012. dec. 4. 17:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, hogy 18-20 as években mozgok!
2012. dec. 4. 17:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Már egy előttem szóló írta, a kenzo amour tényleg nagyon jó, tartós is, bár van akinek egy kicsit tömény. Ennek ellenére egyáltalán nem a "csíkhúzós" kategória, belefér az általad írt "enyhe derengésbe". =)

Ami még édeskés, de mégse annyira, az a Calvin Klein Euphoriája. Emlékszem amikor olyanom volt, minden lány kérdezgette hogy mivel vagyok befújva, mert nagyon finom.

+ egy harmadik: Bvlgari Omnia Green Jade: Halvány derengős édeskés miatt, de nem nehezül el mert a pisztáciát játékossá varázsolják a virágok. Ez az egyetlen parfüm, amit férfi valaha is megdicsért rajtam. *^^* Nekem egy kora tavaszi erdő jut róla eszembe.

Kieg.: Ha az "enyhe derengés" nem lenne ott, akkor Thierry Mugler Anglejét írtam volna, ami egy tömény édes illat, de mégsem olyan mint a "Pink Sugar", sokkal több mint egy populáris vattacukor illat.

2012. dec. 4. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
hát nekem a pink sugar a kedvencem, isteni! mondjuk kissé drága, 8000ft a douglasban:/ de ha 2x magadra fújsz akkor már elég lesz egésznapra:3
2012. dec. 4. 18:18
 15/18 A kérdező kommentje:
ez a Bvlgari Omnia Green Jade jól hangzik :) köszi a válaszokat!
2012. dec. 4. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Én a Playboy Play it sexy parfümöt szeretem az édes parfümök közül. Igaz, ez olcsóbb parfüm, de szerintem nem gagyi, és meglepően tartós. Én még este is érzem, amit reggel magamra fújok.
2012. dec. 4. 22:51
 17/18 Anita976 ***** válasza:
Salvatore Ferragamo - Signorina | Fiatal nőknek, gyengéden édes, minőségi parfüm.
2012. dec. 7. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Édes parfümöket szívesen ajánlok neked, viszont abban a kategóriában nem tudok, ami visszafogott, és csak közelről érződik, mivel én magam az ellenkezője vagyok, pont a karakteres, mindent belengő illatú parfümöket szeretem, nekem szükségem van arra, hogy érezzem saját magamon is a parfümöt, mintegy visszajelzésnek. Azzal tudok segíteni, ha leírom a saját kedvenceimet, aztán majd eldöntöd, hogy tetszenek-e. Gondolom a parfüm erőssége attól is függ, hogy ki nennyit fúj magára, illetve bőrtípustól is. Avon Far awway, Calvin klein Eternity, Prada Candy, Pinksugar, Zara Red vanilla, Lush Vanillary DM kategóriából is vannak a Spirit parfümök, illetve a BU-k, amiket érdemes lehet megszagolni.
2021. okt. 28. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!