Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdjük azzal hogy én egy 13...

Kezdjük azzal hogy én egy 13 éves lány vagyok. Az édes anyukám nem engedi hogy "pasizzak". Szerintetek? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Érettebb vagyok lelkileg, és testileg is mint bármely 13 éves lány a baráti környezetemben. Bár anya még is úgy kezel, mintha 9-10 éves ennék. Lealázó! Szerintem egy szülőnek nem az a dolga, hogy megóvja a gyerekét az élettől, hanem az, hogy megtanítson neki módszereket, fejlessze az érzelmi intelligenciáját, segítse kibontakoztatni a képességeit, és hogy utána mit használ fel belőle, az az ő dolga. Nekem ez a véleményem a dologról.. Unom már a módszereit. Úgy bánik velem, mint egy csecsemővel. Nem enged meg semmit. De ne is baj.. Nem érdekel amúgy a dolog olyan szempontból, mint pl. egy életfeltétel. Tudok szerelmes lenni, tapasztaltam már milyen egy szerelmi csalódás. Nem értem mit parázik. Mért nem engedi meg nekem hogy legyen barátom? Filmekben is látom hogy az anyukának bemutatja a barátját a 13éves lánya..

2013. ápr. 29. 09:22
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
13%

5-ös vagyok, nem értem a lepontozásokat. Fiú vagyok, 7. osztályban már rég a lányok seggét tapiztuk szünetben, 8 osztályban pedig volt több is a búcsúbulin. Nagyon álszentek vagytok, babázni 13 évesen, meg aids egy korabeli sráctól... ez komoly? védekezés? meg amúgy is, mennyi az esélye magyarországon annak hogy egy iskolásnak aidse legyen? Semmi?

(Főleg homokosok, swingerklubbosok, krvák, drogosok terjesztik, ezek közül elég keveset űz egy átlagos iskolás)

2013. ápr. 29. 11:49
 12/40 anonim válasza:
11%
meg megerőszakolják, áhhhhh komoly? Szerintem meg nézze meg a Változó Szerelem című filmet. Több köze van egy 13 éves szerelmi életéhez sztem.
2013. ápr. 29. 11:52
 13/40 anonim ***** válasza:
52%

10-es vagyok. Ha nekem írtad ezt 12-es, akkor nézd meg te is, mert nem a megerőszakolás miatt írtam, hogy nézze meg.

34 éves vagyok, de brutál durvának találtam azt a filmet.

Majd én is megnézem amit te ajánlottál.:-)

2013. ápr. 29. 11:56
 14/40 anonim ***** válasza:
87%
Ha érettebb lennél a korodnál, belátnád, hogy tényleg nem kéne még pasiznod.
2013. ápr. 29. 12:03
 15/40 anonim ***** válasza:
71%

13 évesen milyen szerelmi csalódás ért? A titkos szerelmed másnak küldött levelet, vagy dobott puszit?

Neked még nem ezen kell, hogy járjon az eszed, hanem hogy tanulj. Tanuld meg azt is, hogy a filmben lévő dolgok nem igazak. És édesanyád okkal bánik úgy veled, mint egy csecsemővel, mivel még nagyon fiatal vagy és pont a felfogásod miatt kezel úgy, ahogy. És ez nem lealázó részéről.

2013. ápr. 29. 13:42
 16/40 anonim ***** válasza:
73%

Annak idején én is kicsit koraérett voltam, de azért nem sokkal és nem annyira, hogy "pasizzak". A fiúk, férfiak persze már távolról érdekeltek, szerelmes is voltam (plátói), később megvolt ugyanettől az első csalódás is. Szóval azt hiszem, értem, átérzem, mit írsz és rossz szájízzel olvasgatom a lenéző megjegyzéseket, miszerint miféle szerelmi csalódásod lehet ilyenkor... Nekem az egyik legnagyobb, a mai napig fáj, ahogy az a srác beszélt velem, pedig már közelebb vagyok a harminchoz, mint a húszhoz. Meg ez a babázás-téma, mindig olvasom hasonló kérdéseknél. Mondjuk sose voltam babázós, de szerintem 10 év felett már nemigen köti le az ember gyerekét. Illetve biztos van, akit igen, nincs is ezzel gond, de nem tegyük már meg kötelező programnak.

A lényeg, kérdező, hogy megértem anyukádat, hogy nem szeretné, ha valakivel együtt járnál, pasiznál. Pár év és biztosan meg fogja engedni. Hiába tudod, milyen az, amikor szerelmes vagy, esetleg fájt is már a szíved, de ez még azért kevés.

2013. ápr. 29. 14:43
 17/40 anonim ***** válasza:
81%

"Érettebb vagyok lelkileg, és testileg is mint bármely 13 éves lány a baráti környezetemben" Minden kamasz ezt hiszi.

"Bár anya még is úgy kezel, mintha 9-10 éves ennék. Lealázó!" Nem lehet, hogy te adsz rá okot? Nekem gyanús, hogy igen. /szóval szinte biztos/

Ne akarj ennyi idősen fiúzni. Inkább tanuljál. Hidd el pár év múlva ha mennél középsuliba megfogod bánni, hogy ezeket az időket nem tanulással töltötted.

19l

2013. ápr. 29. 15:31
 18/40 anonim ***** válasza:
28%
Légy addig gyerek,amíg lehet.Használd ki ezt a gondtalan korszakot,amíg tényleg csak a tanulás az egyetlen kötelességed,s míg a szülők mindenben mögötted állnak. Még véletlenül se hidd azt,hogy marha jó muri felnőttnek lenni. Még egy egész élet van rá,hogy fiúd legyen,minek ezt már 13 évesen elkezdeni?! S remélem nem barátnők vagy osztálytársak "nyomása" miatt fontos ez neked.
2013. ápr. 29. 16:25
 19/40 anonim válasza:
21%
sok helyen ezt olvasom ,nem értem miért kell általánosítani hogy egy 13 éves lány inkább még játszón, babázzon meg stb..-.-"
2013. ápr. 29. 16:31
 20/40 anonim ***** válasza:
28%
19-es, nem általánosítás ez,csak a legtöbb válaszoló már jócskán túl van a 13-on és tapasztalatból írják ezt. Már tudják,hogy ha újra 13 évesek lennének mit tennének,csak ezt írják le.
2013. ápr. 29. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!