Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd a nyolcadikból...

Elengednéd a nyolcadikból ballagó lányodat a Balaton Soundra?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... Idegenek nem mondhatják ezt meg, de kíváncsi vagyok.

Az unokatestvéremről lenne szó, egy Sound bérlet lenne az egyik ajándéka. Velem és a barátnőimmel jönne, ismeri őket jól.

De anya akadékoskodik, hogy ne vegyünk ilyen ajándékot "csak úgy", mert lehet, hogy mikor átadjuk, a nagynéném közli, hogy szó sem lehet róla.

Szóval holnap úgyis velük vacsorázok és gondoltam szóba hozom, viszont fogalmam sincs, hogyha nemet mond, mivel győzhetném meg. Persze, ha nagyon ellenkezik, nem kezdek el hisztizni, csak tudom, hogy az unokatestvérem is mennyire szeretne jönni...

2016. febr. 26. 22:56
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok, mikor megyünk, már 18 leszek.

Szerintem szülői kísérettel elég kellemetlen lenne...

Ráadásul az anyukája terhes, kétlem, hogy nagy hassal, a 35 fokban az lenne a legnagyobb vágya, hogy a tömeg közepén nézze a koncerteket.

2016. febr. 27. 09:52
 32/54 anonim ***** válasza:
37%

Ha megbíznék benned, elengedném.

Néhány hozzászólást elolvastam, nem értem, miért gondolja mindenki, hogy a Sound egy olyan fesztivál, ahol mindenki csak kiüti magát. Persze, vannak ilyen egyedek, de túlzás, hogy ebből állna az egész fesztivál... Én többször is voltam Soundon és Szigeten is, érdekes, nem drogoztam és nem szexeltem senkivel ott... :)

22/L

2016. febr. 27. 10:28
 33/54 anonim válasza:
97%
14 éves vagyok, és még anyám ajánlotta fel, hogy ha jó lesz a bizi, felvesznek ide-oda, akkor menjek nyugodtan fesztiválozni, viszont engem ez nem vonz. :D szerintem zavarban lennék, mert ez nem épp a 14 éveseknek való, viszont majd pár év múlva elmennék simán barátnőkkel :D
2016. febr. 27. 10:39
 34/54 anonim válasza:
98%
a sound az egy teljesen más világ....hetedik éve megyek idén.... ami ott van nagyon jo buli de kizárt dolog hogy 18 alatt beengednék oda valakit is...sőt még a 21 es korhatárt is behuznám:D a lányok nagyon letudnak aljasodni:/
2016. febr. 27. 11:52
 35/54 anonim ***** válasza:
97%
Nézd, téged elengedett anyád ennyi idősen, mást meg lehet, hogy nem engednek el, ez szülőfüggő, és egyik sem elítélendő. Magánügy, ki mit enged a gyerekének. Valóban jobb lenne először az anyukát megkérdezni.
2016. febr. 27. 14:49
 36/54 anonim ***** válasza:
97%
Semmiképpen sem.Gyerek még,és nem oda való.
2016. febr. 27. 15:02
 37/54 A kérdező kommentje:
Hát ma kiderül, hogy kell-e rábeszélés, vagy sima ügy lesz.
2016. febr. 27. 15:06
 38/54 anonim ***** válasza:
mi lett végül?
2016. febr. 28. 00:06
 39/54 anonim ***** válasza:
nincs az az isten. A "szesztiválok" nem gyereknek valók. 17 éves kortól mehetne, de 14-15 évesen kizárt.
2016. febr. 28. 14:36
 40/54 anonim ***** válasza:
94%
Meg se fordulna ez a kérdés a fejemben.Tapasztalatom szerint még egynéhány 18-20 éves sem elég érett arra,hogy ilyenen részt vegyen,mert még az is ki tud fordulni önmagából,aki egyébként a hétköznapokban normális.
2016. febr. 28. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!