Elengednéd a nyolcadikból ballagó lányodat a Balaton Soundra?
Tudom, tudom... Idegenek nem mondhatják ezt meg, de kíváncsi vagyok.
Az unokatestvéremről lenne szó, egy Sound bérlet lenne az egyik ajándéka. Velem és a barátnőimmel jönne, ismeri őket jól.
De anya akadékoskodik, hogy ne vegyünk ilyen ajándékot "csak úgy", mert lehet, hogy mikor átadjuk, a nagynéném közli, hogy szó sem lehet róla.
Szóval holnap úgyis velük vacsorázok és gondoltam szóba hozom, viszont fogalmam sincs, hogyha nemet mond, mivel győzhetném meg. Persze, ha nagyon ellenkezik, nem kezdek el hisztizni, csak tudom, hogy az unokatestvérem is mennyire szeretne jönni...
17 éves vagyok, mikor megyünk, már 18 leszek.
Szerintem szülői kísérettel elég kellemetlen lenne...
Ráadásul az anyukája terhes, kétlem, hogy nagy hassal, a 35 fokban az lenne a legnagyobb vágya, hogy a tömeg közepén nézze a koncerteket.
Ha megbíznék benned, elengedném.
Néhány hozzászólást elolvastam, nem értem, miért gondolja mindenki, hogy a Sound egy olyan fesztivál, ahol mindenki csak kiüti magát. Persze, vannak ilyen egyedek, de túlzás, hogy ebből állna az egész fesztivál... Én többször is voltam Soundon és Szigeten is, érdekes, nem drogoztam és nem szexeltem senkivel ott... :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!