Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engednek el a...

Miért nem engednek el a szüleim a Balatonra?

Figyelt kérdés
A barátaimmal mennék, lenne szülő is velünk de nem engednek el pedig nem is olyanokkal mennék akik isznak meg cigiznek.. a bizonyítványom iselég jó lett és nem tartom magam olyannak akiben nem lehet megbízni.

2014. jún. 13. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2014. jún. 13. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Hány éves vagy?

2. Ki fizetné ezt az egészet?

2014. jún. 13. 15:21
 3/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok csak az utat kellene kifizetni az 1000 oda vissza de az nem problema
2014. jún. 13. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondanak, miért nem? Valamivel csak megindokolták a szüleid.
2014. jún. 13. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is 16 voltam amikor először szülők nélkül mentem a Balatonra.

Gyözködd még őket. Nekik is mondd el husszor is hogy szülő is megy meg minden. Vagy azok s szülők beszéljenek a te szüleiddel. Az nem lehet!

2014. jún. 13. 15:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy szulo keddig lessz ott velunk az is egy idos nebi :/ es bem akarom, hogy telefonon beszeljenek de mondom nem ilyen balhes gyerekekkel megyek :/
2014. jún. 13. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, hogy beszéljenek, akkor maradj otthon.

Az egy dolog, kivel mész, hallani csomó balesetet, nem hiszem, hogy a nyaralótól féltenek, inkább a víztől, főleg, hogy ők ott se lesznek, nem tudnak reagálni, meg figyelni rád.

Vannak ilyen aggodós szülők, meg lehet őket érteni, elenegedik nyaralni a gyereküket, és lehet többet nem látják élve.

Én is sodródtam már el kisebb koromban, barántőm anyukája húzott ki...

2014. jún. 13. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!