18 vagyok barátnőmék el akarnak vinni balatonra 2 napra anyámék nem engednek el helyes ez?
bnőmel már 1éve együtt vagyunk az anyukája már nagyon meg akar ismerni de már ötödször hívnak de úgy néz ki ide se tudok velük elmenni mert szüleim erre is találtak kifogást
már 4 alaklommal lemondták a tervüket miattam az anyukája már ott tart hogy meg sem akar ismerni mert akárhányszor hívnak sose tudok elmenni velük pedig nagyon kedvessen fogadnak szerény véleményem szerint!
de azért azt hozzá teszem 8. osztályba 15-16 évesen sőt elötte már jó pár évvel jártam balatonrendesre táborozni 1hétig nem láttak még is kibirták most ez az 1 éjszaka mért más?
Biztosan nyomós okuk van a szüleidnek, ha nem engednek el...
Ülj le a szüleiddel és nyugodtan próbáld velük megbeszélni : miért nem akarnak elengedni?...
Próbáld elmagyarázni nekik, hogy neked fontos lenne ez a dolog!
ÉSZÉRVEKKEL szerintem mindent el lehet érni!...
Lehet, attól félnek, hogy fiút (férjet?) akarnak fogni a lányuknak???
Nekem is van egy 19 éves fiam, látom milyen erőszakosan próbálnak a lányok nyomulni, némelyik egészen elképesztő!...
Amit ide leírtál mondd el a szüleidnek is, hogy az indokot amiért megint nem tudnál elmenni kifogásnak tartod, hogy a barátnőd édesanyja megszeretne ismerni, és erre most van lehetőség, hogy ne féltsenek, nem kell aggódniuk voltál már korábban is távol sokkal hosszabb időre.
Amennyibben teljesen meggyőzhetetlenek és nem félsz egy kis családi vitától, jelentsd be, hogy márpedig te elmész, így döntöttél.
Hát ne haragudj, én a csaj helyében nagyon-nagyon kiakadnék, hogy egy kis konfliktust nem ér meg Neked, hogy együtt lehessetek! Ennyiben nyugodtan ellentmondhatsz a szüleidnek, nem lopni, csalni, gyilkolni mégy, csak nyaralni! Fogod magad, elmégy, felhívod őket, hogy jól vagyok, ekkor és ekkor megyek haza - mi lesz, utánad mennek? Nem hiszem, hogy le akarnák járatni magukat. Hazamégy, mi lesz? Ordibálnak veled? És, akkor is együtt voltál a barátnőddel,és még csak nem is tettél semmi rosszat!
Én hamar kiábrándulnék belőled, hogy ennyire fogod anyukád szoknyáját. Szedd már össze magad, menj el!!!! Ki fog belőled ábrándulni a csaj, ha ennyire mamlasz vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!