16,5 évesen miert nem engednek tovább?
Figyelt kérdés
16,5 eves vagyok és sosincs az hogy addig lehetnek a baratnoimmel,baratommal,amig en szeretnek.állandon idohoz kotnek a szuleim,es mielott menne a busz felhivnak hogy 5 percem van elerni.mind ketten rendorok,es ugy erzem mintha minden lepesemrol tudnanak.általánban du 4 ig maradthatok vagy 3 ig :/2014. ápr. 22. 16:38
1/18 anonim válasza:
Nagyon nagyon féltenek... Engem 13 éves koromban legalább 8-ig elengedtek...
3/18 A kérdező kommentje:
és hogy beszeljek velük hogy tovabb lehessek?
2014. ápr. 22. 16:46
4/18 anonim válasza:
Az ilyen 0.5-öket sosem értettem a tini-életkorok végén. Nem lesz tőle idősebb senki, csak nevetséges, hogy hónapokban számoltok, mint a kisbabákat.
Két rendőr meg tudja, miért nem akar kiengedni a nagyvilágba egy 16 és fél évest. Talán kérdezd meg őket, mitől is féltenek! Oka van!
5/18 anonim válasza:
Kérdezz rá a dologra, hogy miért nem engednek el tovább
6/18 meme23 válasza:
Megkérdezheted, de mivel ők sem tudják, valami hasonló válaszra számíts, "mert csak". Sok a buta ember, itt az oldalon sincs hiány belőlük. Valahogy próbáld meg győzni őket esetleg barátnőd által.
7/18 A kérdező kommentje:
rákerdezek,azzal a fel evvel jelzem h nem most lettem 16 hanem pár honap es 17 eves leszek
2014. ápr. 22. 16:52
8/18 anonim válasza:
Meme23 tanácsait érdemes lenne megfogadnod.
9/18 anonim válasza:
Féltenek, gondolom a hivatásuknál fogva sok rossz esetettel találkoznak, és ők felelősek érted, de én sem értem, hogy miért csak du 3-4-ig, talán utána tanulnod kell, mert nem túl jók a jegyeid?
10/18 A kérdező kommentje:
jo tanulo vagyok,jó gyerek :/ ezert sem ertem
2014. ápr. 22. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!