Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16,5 évesen miert nem engednek...

16,5 évesen miert nem engednek tovább?

Figyelt kérdés
16,5 eves vagyok és sosincs az hogy addig lehetnek a baratnoimmel,baratommal,amig en szeretnek.állandon idohoz kotnek a szuleim,es mielott menne a busz felhivnak hogy 5 percem van elerni.mind ketten rendorok,es ugy erzem mintha minden lepesemrol tudnanak.általánban du 4 ig maradthatok vagy 3 ig :/
2014. ápr. 22. 16:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tényleg az lehet a helyzet hogy mivel rendőrök így sok rossz dologról tudnak, hallanak stb. Pl ha csak a híradót megnézed olyanokat hallani hogy megerőszakolták a lányokat, megölték stb, gondolom a valóságban is találkoztak hasonló esetekkel. Valószínűleg semmiféleképpen nem szeretnék ha veled is valami rossz dolog történne.
2014. ápr. 22. 17:33
 12/18 A kérdező kommentje:
én ezt megertem de ezert vesztem el a baratimat mert nincs rajuk idom :(
2014. ápr. 22. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Gondolom egyke gyerek vagy. :/ A barátnőm is egyke és ő most 18 éves és este 6 max 7ig engedik el...
2014. ápr. 22. 19:20
 14/18 A kérdező kommentje:
van hugoom :(
2014. ápr. 22. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy marhára féltenek, de a 10 éves tesóm tovább lent maradhat, mint délután 3-4... Elég nagy vagy hozzá, hogy tovább elmaradj, és hogy a sarkadra állj, és megmond nekik, hogy tovább szeretnél maradni, már nem vagy csecsemő. És későbbi busszal mész haza. Ennyi. Este 7-8-ig már simán maradhatnál, de tovább is. Persze nem az én dolgom eldönteni, de akkor is. A felnőttéváláshoz nem csak az tartozik hozzá, hogy majd szüleid mindent megengednek, hanem fogod magad, és amit szeretnél, azt megkérdezed, ha nem engedik megpróbálod megérteni, ha látod, hogy totál értelmetlen, amit kérnek tőled, akkor pedig nem hagyod magad.
2014. ápr. 22. 21:35
 16/18 A kérdező kommentje:
a sarkamra fogok allni :)
2014. ápr. 22. 22:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Én apám 28 évig volt rendőr kőbányán! Ő tudja milyen élet arra fele! Nem is engedett el gimibe ami ott van mert tudja milyen környék az. Csak féltenek nagyon! De azért majd beszéld meg velük hogy ez így nem jó! Én csak 14 vagyok de be engednek pestre mert megbíznak bennem! (Najó mostmár nem mert azt hiszik hogy egy alkoholista cigi szívó hülyegyerek vagyok. 3x rúgtam beéletemben akkor is mert olyan pont volt az életben hogy mindenki jól érezte magát)
2014. ápr. 23. 19:01
 18/18 A kérdező kommentje:
assezm nálam nincs meg a bizalom.:/ kár de köszi a valaszt
2014. ápr. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!