Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám megértetni anyával?

Hogyan tudnám megértetni anyával?

Figyelt kérdés
Mindig is nehezen ment a matematika,mégis 7évig 5-ös voltam belőle, nyolcadikban 4-es. Most viszont kilencedikes vagyok és olyan szinten nem megy,hogy kerek kettesre állok év eleje óta. Anyukám pedig teljesen ki van borulva,mert szerinte nem foglalkozok vele eleget és ezért nem megy. Soha nincs szinte itthon,nem látja hogy én mikor mennyit foglalkozok vele. Németes osztályba járok és az jól megy.Amikor látja hogy a némettel foglalkozok leszól hogy ne azt gyakoroljam ami megy,hanem inkább a matekot. Elvette a telefonomat és azt mondta,hogy addig nem kapom vissza, amíg nem írok egy 3-mast matekból. Mondtam neki hogy ezzel csak elveszi a kedvem az egésztől, de azt mondta nincs jobb ötlete ennél.Hogyan tudtam megértetni vele, hogy ezzel csak elveszi a kedvem? Mondtam neki hogy néha jól esne ha egy kicsit motiválna és nem állandóan szidna mindenért, azt mondta nem tud mivel motiválni ezt látja a legjobb megoldásnak. Mit kéne tennem, hogy megértse az én helyzetemet is és más megoldást keressen?
2016. febr. 24. 22:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Igen, feltételezem a szomszédod is fel szoktad jelentgetni jópolgári kötelességből, jól gondolom? Ez Magyarország! Nem trágárkodtam, csak véleményt nyilvánítottam ki. Ugyanis tudom milyenek a tanárok. Jól leszedik az embert odahaza.

A legegyszerűbb módja ha leül, és megpróbálja értelmezni, nyugodtan, higgadtan, türelmesen.

Egyébként meg ásd el magad 82es

2016. febr. 28. 20:32
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem trágárkodtál ja, csak k. @nyázol, meg ásd el megad, meg hasonlók.

Inkább az a tipikus magyar hozzáállás, amit te képviselsz, hogy ha neked nincs, másnak se legyen, ezért ócsárolod azt, aki azt tanácsolja, hogy járjon különtanárhoz... Vicces. Ha megteheti, mégis miért ne mehetne el tanárhoz? Nem teljesen mindegy neked? Ekkora problémád legyen csak az életben, hogy itt kommenthuszárkodsz.

2016. febr. 28. 20:37
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Spicli vagy. ÉS direkt kötekedő.
2016. febr. 29. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!