Mit csináljak Anyával?
" (azelött is ivott 1héten 1x)"
Na, itt a baj.
Meg kell próbálnod hatni rá, de egy ennyire labilis idegrendszerű embernél ez nagyon-nagyon nehéz. ha nem képes az aktuális problémát másként megoldani, csak ivással, gyógyszerrel, ott nagyon nagy a baj.
Talán , ha pszichológushoz tudnád elvinni.
Nehéz kérdés.
Szerintem lelkileg megtört, feladta.
Próbálj meg hatni rá. Pl. azzal hogy még jó hogy nem hívták be sehová, mert begyógyszerezve, se.ggrészegen beállít valahova, ott el is vágja magát örökre.
December van, még a fű se nő. Januárban lesz érdemes próbálkozni, és tavasszal indul meg erősebben a felvételi hullám a legtöbb cégnél.
Addigra vagy összekapja magát anyád, vagy olyan szinten leépül, hogy ránézésre is megmondják róla, hogy gyakorló alkoholista. Nem tudom, mi a szakmája, hol akar elhelyezkedni, de a legtöbb esetben már épp elég kizáró ok.
Addig beszélj a háziorvossal, hogy ne írja fel neki a gyógyszereket, elvégre ezek ha jól tudom csak receptre kaphatóak.
Ittas, begyógyszerezett emberrel tényleg nem érdemes beszélni. Ha lesz egy tisztább pillanata, akkor esetleg.
Akkor éreztesd vele azt, hogy szükség van rá, otthon is, a családban is, nem csak a munkában, és az csak az élete egy szelete. Kell a pénz, ki kell fizetni a számlákat, de az élet értelmét a család adja, nem a robotolás.
az komoly hogy egy felnőtt ember beletrik abba hogy nincs munkája..az élet tele van lehetőségekkel minden sarkon..
nem hiszem el hogy ilyen van
talán támogasd hogy kezdejne újfajta lehetségek után nézni,
máshogy gondolkodni mint eddig és akkor lehet visszajön az önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!