Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az nagy baj ha mindent a...

Az nagy baj ha mindent a nevelőapukámmal beszélek meg nem anyával? Nem is drótol neki meg semmi. Szerintetek?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és Zoli már mindent tud rólam. Nem, nem hívom apának, ha 7 évig nem hívtam, most se fogom.

Szóval az úgy kezdődött, hogy jóapám elhagyott minket, amikor még nagyon kicsi voltam. Anyával el is költöztünk pár év múlva, mert nem akarta hogy Pesten járjak suliba.

Anyukám ugye bekerült egy munkahelyre. és összeismerkedett Zolival, aki szintén ott dolgozott...7 éves voltam, de akkor is benne találtam meg az "új apukámat". Azóta áthelyezték máshova, de ez nem zavart soha.

Mindent mindig elmondtam neki, de egy hónapja meg főleg. Olyan dolgokat osztok meg, amiket anyával sem tudok megbeszélni. De egyrészt lelkifurdalásom is van, mert anyukámat is nagyon szeretem, de hát Zoliban is nagyon megbízom, meg ilyenek. Eddig 2 ilyen komoly téma volt, akit érdekel írjon privátot!

De egyrészt lelki furdalásom is van mint írtam...de Zoli azt mondta beszámolunk anyának, ő is segít, de persze csak ha szeretném.

Nagyon félek. Anya csalódna bennem...bocs hogy kicsit zavaros lett :D

Köszönöm annak, aki erre a hülyén leírt kérdésre normális választ tud adni...

14/L

2015. szept. 2. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Ha nektek így jó, akkor szuper, semmi gond ezzel.
2015. szept. 2. 22:08
 2/9 kittikehh00 ***** válasza:
100%

Ha Te úgy érzed, hogy a nevelőapáddal jobban megtudod beszélni a dolgaidat, akkor nincs evvel semmi baj.

Viszont ha csak félsz anyukáddal beszélni, az már nem jó.

Egyébként nyugodtan írj! Lehet, hogy tudok még valami tanácsot adni.

2015. szept. 2. 22:24
 3/9 anonim válasza:
70%
Ez normális max ha lelkiismeretfurdalásod van kérdezz párat anyukádtól(ne sokat mert az idegesítő)
2015. szept. 2. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel gond szerintem :)

Nekem is írhatsz :)

2015. szept. 2. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nem kell mindent az anyukáddal megbeszélned

ha a nevelőapádban jobban bízol...

különben nekem is írj

2015. szept. 2. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Addig nincs baj, amíg érzelmileg nem kerülsz túl közel hozzá. Pontosan azt értem ez alatt, hogy nem leszel szerelmes bele. Ha jó a kapcsolatod az anyukáddal, akkor inkább vele és a barátnőiddel beszélj meg női dolgokat, mert láttunk már egy-két csodát hasonló nevelőapa-lánya dolgokból. Vigyázz magadra :)
2015. szept. 2. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Mi a fene az a "drótol"?

Nevelőapukád drótostót, vagy mi?

2015. szept. 2. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

"Addig nincs baj, amíg érzelmileg nem kerülsz túl közel hozzá. Pontosan azt értem ez alatt, hogy nem leszel szerelmes bele. Ha jó a kapcsolatod az anyukáddal, akkor inkább vele és a barátnőiddel beszélj meg női dolgokat, mert láttunk már egy-két csodát hasonló nevelőapa-lánya dolgokból. Vigyázz magadra :)"

Jézusom, ne beszélj már butaságokat!

Végre egy működő nevelőszülő-gyerek kapcsolat a féltékenykedés, gyűlölködés és rivalizálás helyett, erre ilyeneket kell mondani...

Dehogy akar tőle bármit is az a férfi, aki APUKÁJAKÉNT neveli évek óta!!

2015. szept. 2. 23:02
 9/9 A kérdező kommentje:

7-es, ha nem érted a dolgot inkább ajánlok egy szlegszótárt...

A többiéknek köszönöm

Nem az a baj hogy vele nem tudnám vagyis de...össze vagyok zavarodva

2015. szept. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!