Egy szülőnek hogy lehet elmondani, hogy lehet hogy orvosra van szükségem depresszió gyanújával? Nem szívesen beszélek ilyenekről velük. Nem tudom hogy fogjak hozzá.
Hogy viszonyulnak a szüleid a depresszió kérdéséhez? Először ezt tudd meg. Én annak idején bolond fejjel elmondtam a problémám, erre kiröhögtek és közölték, hogy ilyen nevű betegség nem létezik, és ne hisztizzek. Végül a nagymamám vitt el orvoshoz - neki volt már depressziója és ezért megértett.
A szüleidtől először azt kérdezd meg, mi a véleményük a depresszióról. Ha pozitívan állnak hozzá, akkor rögtön adott is a szituáció, hogy elmondd nekik.
Köszi a válaszokat!
#1 Bár olyan egyszerű lenne hogy csak odamegyek és mondom.
#2 Az a baj,hogy már volt amikor régebben szóbakerült és nem épp jó véleménnyel vannak róla és így még nehezebb.. És neked javult a helyzeted?Már ha megkérdezhetem.
Mivel most több topik is nyílt a depresszió témája miatt, így kikerestem azt, ami annak idején nekem is sokat segített ebben, ha gondolod kérdező olvasd el te is ezt a könyvet, ahogy a többieknek is ajánlottam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!