Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy apával...

Miért van az, hogy apával jobban merek beszélni mint anyával? Peddog nem szeretném ha meg romolna vele a kapcsolatom. De hiába kérdez én nem válaszolok neki egész mondatokban csak nagyon ritkán. Miért van ez?

Figyelt kérdés
De azt szeretném ha változna a kapcsolatunk. Mit csináljak az ellen, ne csak apával ha nem anyával is ugyan úgy beszéljej? Mert nem akarom, hogy jobban romoljon a kapcsolatunk. Apa nem nagyon van itthon mert dolgozik és későn van itthon és már annyira őket nem akarom zavarni ezért mindig meg várom mikor szabad napos pedig mondták, hogy ha valami baj van menjek oda bármikor, de én mindog várok vele pedog nem szeretnék, de még is. Nem tudom miért van ez.

#apa #anya én
2016. febr. 17. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
van aki apás, és van aki anyás, ezt el kell fogadni. Én is inkább apámmal beszélek meg mindent, pedig anyukám is tündéri. Ezzel szemben a bátyám inkább anyás.
2016. febr. 17. 10:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ha most nyílnék anyu felé szerinted jobb lenne vagy maradjon így ??
2016. febr. 17. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt tudod, tudatosan felul tudod irni magadban. Kit erdekel miert van ez? Csak kezdj el valtoztatni rajta.
2016. febr. 17. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha levélben leírnád, és odaírnád, nehezen tudsz megnyílni, de át akarod törni ezt a falat?
2016. júl. 30. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!