Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha megtudtam hogy...

Mit tegyek ha megtudtam hogy apám tini prostival szexelt titokban?

Figyelt kérdés

Szüleim jó pár éve elváltak,anyámmal élek.

Egyszer amikor apámnál voltam,bekapcsolva maradt a gép,és megláttam azt hogy levelet írt a prostinak amiben az állt,hogy "milyen jó volt",és hogy ezt majd meg kell ismételni.

Gusztustalannak tartom hogy egy nálam 1-2 évvel idősebb lánnyal csinálta.

Mit tegyek?Hogyan lehet ezen túl tenni magam?

2016. febr. 17. 18:18
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó,és a többi választ is.
2016. febr. 20. 14:37
 42/54 anonim ***** válasza:
61%

Mennyiben tartozik rad a nemi elete? Meg ha hazasok lennenek anyaddal ertenem a dilemmat, de igy?

Vagy amiert elvalt anyadtol mar ne is nezzen soha tobbe mas nore?

2016. febr. 24. 15:33
 43/54 anonim ***** válasza:
95%
a fenébe apám k u r v ához jár, csalódtam benne. milyen jó lenne ha egy tisztességes mások leveleibe beleolvasó ember lenne.
2016. febr. 25. 17:36
 44/54 A kérdező kommentje:

Ha elett volna annyi felelősség érzet benne hogy nem marad belépve az oldalon belül a LEVELES mappába,talán nem olvastam volna bele.

Egyébként meg köszönöm az empatikus hozálást,(hülye trollok)...

2016. febr. 26. 13:47
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

De most tkp mi a bajod? Nem megcsalas, mivel nincsenek mar egyutt anyaddal, akkor meg?

Az a baj hogy fizetos? Felnott emberekrol van szo, az egyik kinal egy szolgaltatast, a masik megveszi, mindenki azt nyujtja a masiknak amit az akar, nincs becsapas, nincs hazugsag, nem latom a problemat.

Az meg hogy fiatal a lany teljesen normalis, ha mar fizet erte az ember nem venasszonyt vesz akit ingyen is kaphatna.

2016. febr. 26. 13:53
 46/54 anonim ***** válasza:
17%

Hát ha az én apámmal fordul ez elő, akkor jó esetben csak orrba vágom. 10 ezreket fizet csak azért mert viszket a makkja, rám meg csak annyit költ amennyit muszáj, csak azért mert szerencsétlen nyomorult és nem tud nőt szerezni magának?? Hát szerintem kiherélném a helyedben. Rád meg fogadjunk csak akkor néz amikor véletlenül arra megy a tekintete.

21/f

2016. febr. 26. 14:26
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

46: 21 evesen megis miert kellene mar RAD koltenie barmit is? Felnott ember vagy. O meg a sajat penzet arra kolti amire akarja, semmi kozod hozza.

Mellesleg a kerdezo nem irta sehol sem hogy az apja sajnalna ra a penzt.

Ugy, ha a csalad nelkulozik, es kozben o elveri a penzt qrvara, cigire, piara, valoban elitelendo lenne, de ilyen informacionk nincs.

2016. febr. 26. 14:29
 48/54 anonim ***** válasza:
3%
Nyilván nem várom el hogy költsön rám bármennyit is 21 évesen, de itt most nem rólam, nem is rólad, hanem a kérdezőről van szó. Azért írtam amit, mert az ilyen apák általában olyanok mint ahogy leírtam, és azt a bánás módot érdemlik amit leírtam. Nyilván ha az apja normálisan megadja a fiatalkorú gyerekének amit egy apa általában megad, akkor had járjon el annyi gádzsihoz amennyihez csak akar. Nem egy szövegrészletet kéne kiragadni, és az alapján nekem támadni, hanem értelmezni egészében amit leírtam, aztán majd utána tárgyalhatunk.
2016. febr. 26. 14:40
 49/54 anonim ***** válasza:
94%

"Nyilván ha az apja normálisan megadja a fiatalkorú gyerekének amit egy apa általában megad"

De mibol gondolod hogy nem ad meg? Van aki neha elsziv par cigit, van aki neha megiszik par sort, van aki neha megfektet par qrvat, nem ertem ettol meg miert szeretne barki kevesbe a gyerekeit.

2016. febr. 26. 14:54
 50/54 anonim ***** válasza:
52%

"a rosszlányok nevű oldalon volt az üzenet. "

Kérdező!

Gyanúsan járatos vagy a témában!

Nem lehet, hogy csak a saját válaszleveleidet akartad ott megnézni?!

2016. febr. 28. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!