Mit tegyek ha megtudtam hogy apám tini prostival szexelt titokban?
Szüleim jó pár éve elváltak,anyámmal élek.
Egyszer amikor apámnál voltam,bekapcsolva maradt a gép,és megláttam azt hogy levelet írt a prostinak amiben az állt,hogy "milyen jó volt",és hogy ezt majd meg kell ismételni.
Gusztustalannak tartom hogy egy nálam 1-2 évvel idősebb lánnyal csinálta.
Mit tegyek?Hogyan lehet ezen túl tenni magam?
Szólj apádnak hogy tudsz erről a dologról!
Csak anyádtól tudod az igazságokat, és az a féligazság!
Minden ember nézőpontja más!
Te vmit nagyon felreertettel. Engem aztan nem erdekel, h ki hogyan kivel, de ha mar ennyire kardoskodtok amellett, h egy ferfit megillet a kufirc egy nala 20 evvel fiatalabb csajjal, akkor en neg azt mondom, h egy igazi ferfinak ez megy fizetes nelkul is.
Remelem masodik nekifutasra menni fog a szovegertes.
34.
Egy lanynak az apa a ferfi minta. Mely nyomot hagy benne, h az apja hogy viszonyul hozzajuk, hogy viselkedik veluk. Abban igazatok van, h ez az apja magaqnugye, de attol neki meg lehet problema. Gondolom ti se repestetek volna az oromtol, ha kamaszkent megtudjatok, h egy tornacipo araert bki gerincre vaghatja az anyatokat. Mert a ferfiaknak meg az anya a noi minta.
Chandler, te vagy az? :-)
Ha nol sentem, ferfi vagy, 71%. Biztos gondoltal errol is vmit, de mint irtam, szamodra anyad viselkedese sokkal meghatarozobb. Apamnak 47 evesen 25 evey baratnoje volt. Nem a neten vasaolta, hanem megismerkedtek, randiztak, osszejottek. Nem titkolta, bemutatta, sokszor talalkoztam vele. Apam addigra reg elvalt anyamtol, ami egy igazi nember. Nem is volt nekem problema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!