Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha megtudtam hogy...

Mit tegyek ha megtudtam hogy apám tini prostival szexelt titokban?

Figyelt kérdés

Szüleim jó pár éve elváltak,anyámmal élek.

Egyszer amikor apámnál voltam,bekapcsolva maradt a gép,és megláttam azt hogy levelet írt a prostinak amiben az állt,hogy "milyen jó volt",és hogy ezt majd meg kell ismételni.

Gusztustalannak tartom hogy egy nálam 1-2 évvel idősebb lánnyal csinálta.

Mit tegyek?Hogyan lehet ezen túl tenni magam?

2016. febr. 17. 18:18
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:Köszönöm,és sajnos a rosszlányok nevű oldalon volt az üzenet.

Utolsó:Nem értem hogy miért jöttél ide ilyeneket írni...

2016. febr. 17. 20:47
 12/54 anonim ***** válasza:
46%

Semmit. Miert tennel akarmit?

Sehogy. Miert kene tul tenned ezen magad? Ez nem egy trauma. XD

2016. febr. 17. 20:50
 13/54 anonim ***** válasza:
52%

Én taknyodon csúszva pofoználak fel ha az apád lennék és beketúrsz a gépembe.

A rosszlányokon nincsenek tiniprostik kislányom. Legalább 18-tól indul a buli. 19-20 évesek általában. Vagy idősebbek. Mikor tini egy 20 éves? Egy fiatal nővel kefélt, ennyi. Barátnője is lehetne.

2016. febr. 17. 21:28
 14/54 anonim ***** válasza:
43%

Miért lenne hazug?

Miért baj ha prostizós?

És akkor mi van ha rájöttél? Te is hazudtál már.

2016. febr. 17. 21:46
 15/54 A kérdező kommentje:

Nem bánnám ha valami nő is írna,mert a pasiknak csak a szex körül jár az eszük.

Utsó előtti:Nem beletúrtam,hanem nem lépett ki,ez az ő felelőtlensége,nem az enyém.

És a 18 éves is tini,Teen,azaz tizenéves.

2016. febr. 17. 22:02
 16/54 anonim ***** válasza:
62%

Akkor is belenéztél bakker... nem illik más üzeneteibe beleolvasni, kotnyeleske. Te szeretnéd, hogyha mondjuk találkozgatnál egy idősebb 40-es nővel, apád meg beleolvasna a levelezésedbe, és jól kiporolna, hogy mit akarsz egy szexnagyitól... ugye-ugye privátszféra, hallottad ezt a szót?

...de nem értem pontosan mit vársz tőlünk? Pátyolgassuk a lelkedet mert egy tök jelentéktelen dolog történt? Vagy azt várod hogy a feministák majd jól elküldjenek minket a halál f...ra, mert nem ítéljük el, hogyha néha prostihoz mennek a férfiak?

Apád ezt választotta. Egy fiatal jó puncit, aki ízlésének megfelelő. Miért fáj az neked, hogyha jólérzi magát az öreged? Vagy jobbszeretnéd, hogyha letáborozna egy 40-es szottyosodó kivénhedt tanárnőnél, akinek első dolga az, hogy befenyít a sarokba, úgy hogy köpni nyelni nem tudsz.

Addig örülj, amég apád nem szed fel valami bosszúálló mostohát... Hány és hány ilyen sztorit ismerek.

2016. febr. 17. 22:36
 17/54 anonim ***** válasza:
23%
...és nagyon tévedsz, a 18 éves az felnőtt nő/férfi. Ideje lenne neked is felnőni lassan...
2016. febr. 17. 22:37
 18/54 anonim ***** válasza:
86%

No, en no vagyok. Megertem, h ez felkavart es megrazott, minden lany tokeletesnek szeretne latni az apjat.Hogy hogy tudnad ezen tultenni magad? Egyedul. Sajnalatos, h megtortent, az is, h meglattad, mert ez elsosorban neked rossz, nem masnak. Apad maganugye, anyukadnak nkiteregetni nem volna tul szerencses. Max egy nagyon kozeli barat v az ido segithet, h feldolgozd. Es ezt tenyleg nem cinizmusnak szantam. Van ilyen, az erettseg jele, ha belatod, h ez kizarolag a te problemad es egyedul kell megbirkoznod vele

39/N. (Szerencsere nem tanarno - khm, azert vannak itt erdekes arcok...)

2016. febr. 18. 01:30
 19/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Érdekesek?Hát szerintem a 'hót bunkóval egynértékűek,sajnos többségben...

2016. febr. 18. 02:06
 20/54 rrrrrreennnnn ***** válasza:
58%

Mindenki bunkò, aki azt ìrja, hogy semmi közöd apàd gépéhez , k***ra ne nézegess bele és attòl, hogy anyàddal elvàltak, s van egy hisztis, elkényeztetett gyereke,még igenis ember, férfi .

Nehogy màr soha az életben többet ne szexeljen, csak mert neked nem tetszik.

Mégegyszer mondom: SEMMI közöd apàd nőügyeihez, a gépéhez.

Majd ha apàd itt nyavalyog a gyakorin, hogy "mit tegyek, a gyerekem levelet írt a Jòskànak is, Pistànak is,jajj!"

Na de ha apàd beleturkàlna a gépedbe, te lennél legjobban felhàborordva.

Ùgyhogy semmi közöd apàd keféléseihez.

A bunkòsàg nàlad kezdődik: lesed mâs levelezését és ùgy kezeled a szexuàlis életét, mintha embert ölt volna

Tehàt közöd:SEMMI.

2016. febr. 18. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!