Mit tegyek ha megtudtam hogy apám tini prostival szexelt titokban?
Szüleim jó pár éve elváltak,anyámmal élek.
Egyszer amikor apámnál voltam,bekapcsolva maradt a gép,és megláttam azt hogy levelet írt a prostinak amiben az állt,hogy "milyen jó volt",és hogy ezt majd meg kell ismételni.
Gusztustalannak tartom hogy egy nálam 1-2 évvel idősebb lánnyal csinálta.
Mit tegyek?Hogyan lehet ezen túl tenni magam?
Utolsó előtti:Köszönöm,és sajnos a rosszlányok nevű oldalon volt az üzenet.
Utolsó:Nem értem hogy miért jöttél ide ilyeneket írni...
Semmit. Miert tennel akarmit?
Sehogy. Miert kene tul tenned ezen magad? Ez nem egy trauma. XD
Én taknyodon csúszva pofoználak fel ha az apád lennék és beketúrsz a gépembe.
A rosszlányokon nincsenek tiniprostik kislányom. Legalább 18-tól indul a buli. 19-20 évesek általában. Vagy idősebbek. Mikor tini egy 20 éves? Egy fiatal nővel kefélt, ennyi. Barátnője is lehetne.
Miért lenne hazug?
Miért baj ha prostizós?
És akkor mi van ha rájöttél? Te is hazudtál már.
Nem bánnám ha valami nő is írna,mert a pasiknak csak a szex körül jár az eszük.
Utsó előtti:Nem beletúrtam,hanem nem lépett ki,ez az ő felelőtlensége,nem az enyém.
És a 18 éves is tini,Teen,azaz tizenéves.
Akkor is belenéztél bakker... nem illik más üzeneteibe beleolvasni, kotnyeleske. Te szeretnéd, hogyha mondjuk találkozgatnál egy idősebb 40-es nővel, apád meg beleolvasna a levelezésedbe, és jól kiporolna, hogy mit akarsz egy szexnagyitól... ugye-ugye privátszféra, hallottad ezt a szót?
...de nem értem pontosan mit vársz tőlünk? Pátyolgassuk a lelkedet mert egy tök jelentéktelen dolog történt? Vagy azt várod hogy a feministák majd jól elküldjenek minket a halál f...ra, mert nem ítéljük el, hogyha néha prostihoz mennek a férfiak?
Apád ezt választotta. Egy fiatal jó puncit, aki ízlésének megfelelő. Miért fáj az neked, hogyha jólérzi magát az öreged? Vagy jobbszeretnéd, hogyha letáborozna egy 40-es szottyosodó kivénhedt tanárnőnél, akinek első dolga az, hogy befenyít a sarokba, úgy hogy köpni nyelni nem tudsz.
Addig örülj, amég apád nem szed fel valami bosszúálló mostohát... Hány és hány ilyen sztorit ismerek.
No, en no vagyok. Megertem, h ez felkavart es megrazott, minden lany tokeletesnek szeretne latni az apjat.Hogy hogy tudnad ezen tultenni magad? Egyedul. Sajnalatos, h megtortent, az is, h meglattad, mert ez elsosorban neked rossz, nem masnak. Apad maganugye, anyukadnak nkiteregetni nem volna tul szerencses. Max egy nagyon kozeli barat v az ido segithet, h feldolgozd. Es ezt tenyleg nem cinizmusnak szantam. Van ilyen, az erettseg jele, ha belatod, h ez kizarolag a te problemad es egyedul kell megbirkoznod vele
39/N. (Szerencsere nem tanarno - khm, azert vannak itt erdekes arcok...)
Köszönöm szépen!
Érdekesek?Hát szerintem a 'hót bunkóval egynértékűek,sajnos többségben...
Mindenki bunkò, aki azt ìrja, hogy semmi közöd apàd gépéhez , k***ra ne nézegess bele és attòl, hogy anyàddal elvàltak, s van egy hisztis, elkényeztetett gyereke,még igenis ember, férfi .
Nehogy màr soha az életben többet ne szexeljen, csak mert neked nem tetszik.
Mégegyszer mondom: SEMMI közöd apàd nőügyeihez, a gépéhez.
Majd ha apàd itt nyavalyog a gyakorin, hogy "mit tegyek, a gyerekem levelet írt a Jòskànak is, Pistànak is,jajj!"
Na de ha apàd beleturkàlna a gépedbe, te lennél legjobban felhàborordva.
Ùgyhogy semmi közöd apàd keféléseihez.
A bunkòsàg nàlad kezdődik: lesed mâs levelezését és ùgy kezeled a szexuàlis életét, mintha embert ölt volna
Tehàt közöd:SEMMI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!