Mit csináljak, hogy apám ne legyen mérges ezért?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék egy cipőt rendelni 17 ezer forintért,de saját pénzből,és már nagyon régóta gyűjtöttem rá.
De félek,hogy amikor kiszállítják,akkor meglátja,mert lehet,hogy akkor érkezik,amikor már hazajön a munka helyéről,és nem akarom,hogy a cipő miatt nekem álljon,meg kiabáljon velem.Mit csináljak?
Nem igazán érdekli,hogy saját pénz.
2016. febr. 11. 16:32
2/8 anonim válasza:
Rendeld egy Pick Pack pontra vagy nagyszülőkhöz.
3/8 anonim válasza:
Rendeld a suliba, én is oda szoktam.
4/8 anonim válasza:
Később amúgy is látná, hogy hordod, nem? Akkor nem kiabálna veled?
6/8 anonim válasza:
Mivel az nem igazán oldható meg hogy apád később meg hamarabb se tudjon róla, lehet hogy egyszerűbb lenne megbeszélni.
Amennyiben attól félsz hogy az utánvéttel megtudja az árát, fizetsd ki előre, vagy rendeld máshova.
7/8 anonim válasza:
Amikor hordja, már le tudja tagadni az árát.
Szerintem is rendeld máshová. Pl. barátnőkhöz.
8/8 anonim válasza:
Ha gyökér, shzard le.
Ha te gyűjtötted, miért bashzod el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!