Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha megtudtam hogy...

Mit tegyek ha megtudtam hogy apám tini prostival szexelt titokban?

Figyelt kérdés

Szüleim jó pár éve elváltak,anyámmal élek.

Egyszer amikor apámnál voltam,bekapcsolva maradt a gép,és megláttam azt hogy levelet írt a prostinak amiben az állt,hogy "milyen jó volt",és hogy ezt majd meg kell ismételni.

Gusztustalannak tartom hogy egy nálam 1-2 évvel idősebb lánnyal csinálta.

Mit tegyek?Hogyan lehet ezen túl tenni magam?

2016. febr. 17. 18:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
75%
Nőként mondom, ráadásul 22 évesként, hogy semmi közöd nincs hozzá. Az apád egy egyedülálló férfi, azt dug meg, akit akar (mármint, nem erőszakkal, hanem aki engedi is). Attól, hogy idősebb, még az a tény, hogy egy 18-20 éves nő szép és vonzó nem változik. Nem is értem a problémád... Jah és magadra legyél mérges, mert azért vagy szarul tőle, emrt belenéztél, csak a te hibád!
2016. febr. 18. 11:48
 22/54 anonim ***** válasza:
73%

Õ is ember neki is jár a szex...

Örülj neki hogy nem megerõszakol embereket hanem mrgveszi magânak a szexet

Az az õ dolga,ha még az anyáddal lenne jogos lenne a felháborodás(mondjuk akkor se lenne jogod nézegetni apuci gépét...)de így...

2016. febr. 18. 15:28
 23/54 anonim ***** válasza:
A jó, és hogy meg kell ismételni, valószínűleg a vacsorára vonatkozott!
2016. febr. 19. 22:39
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy a kérdéssel is foglalkozzon valami? Min akarod túltenni magad? Mi volt olyan rossz neked ebben, és miért? Ha nem tini lett volna a csaj, hanem idősebb, akkor nem lett volna rossz neked az érzés?

És miért tartod hazugnak?

Hiszen már elváltak a szüleid, nem házasságon belül csinálja.

Nem értek egyet a prostizással, de mi az, ami téged zavar ebben az egészben? Meg tudnád fogalmazni?

2016. febr. 19. 23:18
 25/54 A kérdező kommentje:

Az csak egy dolog hogy nálam 1-2 évvel idősebb volt a lány.

De az apámról ilyet megtudni hogy ilyen olcsó "használati tárgyakkal" hemperegjen...

Szörnyű hogy idáig is le tud alacsonyodni az ember,pedig jóképű tudna nőt találni magának,de így....

Undorító.

2016. febr. 20. 00:35
 26/54 A kérdező kommentje:

És az a sok érzéketlen barom aki idecsődült,csak a felszínt látja.

Nyilván egy fiatalalnak sokkal sebezhetőbb a fejlődésben lévő lelke,mint az egyik itt jelenlévő 22 éves csajnak akit már masszívan b*szna*k.

Nyilván tisztában van vele mindenki hogy a szülei élnek nemi életet,de hogy ilyen förtelmesen undirító módon,azt azért nem gondoltam volna...

2016. febr. 20. 00:37
 27/54 anonim ***** válasza:
8%
Figyu, szerintem apad is sejtheti, h talan meglattad. Nem tudom, milyen a viszonyotok, mi fer bele es mi nem, de ha ennyire kivagy, az latszodni fog, ha akarnad se tudnad leplezni. Ha vagytok olyanban, h rakerdezzen nalad, h mi a baj, hat batran allj elo a farbaval. Az segithetne, de jobb volna, ha o kezdemenyezne a beszelgetest. Amugy ne allitsuk mar be normakent a pentert fiatal p.ncit d.gok hozzaallast kedves hozzaszolom. Ha ennyire buszke ferfiak vagytkk, akkor talan dolnenek a tinik dogivel, nem csak, ha fizettek erte.
2016. febr. 20. 00:55
 28/54 anonim ***** válasza:
5%
talan maguktol is*
2016. febr. 20. 00:57
 29/54 A kérdező kommentje:
Persze a legtöbb szexmániás megmondóember nincs is azzal tisztába hogy jóformán mit ír...
2016. febr. 20. 00:58
 30/54 anonim ***** válasza:
85%
Valóban "masszìvan b*sznak" heti többször is megcsinàl a pàrom.. De nem értem, hogy jött ez ide. Arra viszont rajöttem, hogy prüd vagy es gyerekes. Ha valali kurv.nak áll, miert kell sajnalni, ez egy döntés..
2016. febr. 20. 10:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!