Mit tegyek ha megtudtam hogy apám tini prostival szexelt titokban?
Szüleim jó pár éve elváltak,anyámmal élek.
Egyszer amikor apámnál voltam,bekapcsolva maradt a gép,és megláttam azt hogy levelet írt a prostinak amiben az állt,hogy "milyen jó volt",és hogy ezt majd meg kell ismételni.
Gusztustalannak tartom hogy egy nálam 1-2 évvel idősebb lánnyal csinálta.
Mit tegyek?Hogyan lehet ezen túl tenni magam?
Õ is ember neki is jár a szex...
Örülj neki hogy nem megerõszakol embereket hanem mrgveszi magânak a szexet
Az az õ dolga,ha még az anyáddal lenne jogos lenne a felháborodás(mondjuk akkor se lenne jogod nézegetni apuci gépét...)de így...
Csak hogy a kérdéssel is foglalkozzon valami? Min akarod túltenni magad? Mi volt olyan rossz neked ebben, és miért? Ha nem tini lett volna a csaj, hanem idősebb, akkor nem lett volna rossz neked az érzés?
És miért tartod hazugnak?
Hiszen már elváltak a szüleid, nem házasságon belül csinálja.
Nem értek egyet a prostizással, de mi az, ami téged zavar ebben az egészben? Meg tudnád fogalmazni?
Az csak egy dolog hogy nálam 1-2 évvel idősebb volt a lány.
De az apámról ilyet megtudni hogy ilyen olcsó "használati tárgyakkal" hemperegjen...
Szörnyű hogy idáig is le tud alacsonyodni az ember,pedig jóképű tudna nőt találni magának,de így....
Undorító.
És az a sok érzéketlen barom aki idecsődült,csak a felszínt látja.
Nyilván egy fiatalalnak sokkal sebezhetőbb a fejlődésben lévő lelke,mint az egyik itt jelenlévő 22 éves csajnak akit már masszívan b*szna*k.
Nyilván tisztában van vele mindenki hogy a szülei élnek nemi életet,de hogy ilyen förtelmesen undirító módon,azt azért nem gondoltam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!