Felehet azt dolgozni, hogy elköltözök otthonról és onnantól soha többé nem beszélek a családommal, és úgy teszek, mintha nem lennének?
azt akarják ,hogy elmenjek otthonról... 20 éves nő vagyok. van egy 22 éves bátyám és 19 éves öcsém... őket szeretik... engem utálnak, a szüleim, tesóim.. mindenki..
munkát kell keresnem és mihamarabb elmennem albérletbe, még mi előtt utcára kerülnék... Viszont én nagyon haragszom a szüleimre, ezért ha így kell megválnom tőlük, ezzel azt érik el ,hogy többé nem állok velük szóba... úgy teszek, mintha nem lennének!!!! és elintézem ,hogy semmit ne tudjanak a létezésemről!!!
Elvagyok keseredve... mert ilyenek velem... azt mondák semmire kellő vagyok, ingyenélő, mert kirúgtak 3 hete a melóhelyemről és azóta nincs másik, még nem vettek fel máshova... nem tudok még tovább tanulni, a családi gondok miatt... ki vagyok készülve miattuk... az egész családom utál... azt mondták kikészítem őket, elegük van, nem bírnak már elviselni engem... anyám azt mondta, nem vagyok a lánya. zárt osztályon a helyem... stb.... hát és ezzel semmi jót nem érnek el....
A kérdezõ feltett egy kérdést, miért még ti is támadjátok?Találkoztatok vele személyesen,hogy rákiabáljátok,hogy vele van a probléma?
Tavaly érettségizett,dolgozott, 3 hete nem talál munkát,mi jogon bántjátok és még le is akarjátok huzni, a földig leteperni.
Kérdezõ igen vannak ilyen szülõk,akik a végtelenségig tudják terrorizálni a saját gyermeküket.
Ha tudsz kezdj uj életet egyedül, hidd el, ha nem kaptál semmi jót az "otthon melegében", te majd meg fogod tudni teremteni.
Majd a családod fog utánad menni, pl.amikor az anyudnak szüksége lenne rád,akkor majd eldöntöd,hogy segited vagy nem.
Fel a fejjel,csak ne veszitsd el a józan gondolkodásodat.
Süt a történetből hogy depressziós, ergo beteg. Ezt kellene elfogadni és kezelni, utána tovább lépni.
A kérdésed amúgy értelmetlen, hiszen ha a szüleidet nem érdekled, nekik nem lesz mit feldolgozni, te meg egyértelműen nem tudsz túl lépni se rajtuk, se magadon.
Köszönöm! Végre valaki! Hát, nehéz most, de póbálok munkát találni!!!
Igyekszem.. Már nem csak a környéken nézek munkát..
Egyébként a barátaim támogatnak, szerencsêre...
Hihetetlen, mennyi támadó választ kaptál... Nagyon sajnálom.
Én mélyen együttérzek veled, és bár nem tudom a választ, leírom az én esetemet, nagyon hasonló az én történetem is, bár engem az apám akart kirakni, és tagadott ki, anyám csak csendben tűrt. Egy tesóm van, de nálunk is ő a minden. Én is alig találtam munkát, de nevetségesen kerestem, aztán továbbtanultam diákhitelből, közben megismerkedtem a ma már férjemmel. Ennek már 12 éve. Úgy alakult, hogy hozzá tudtam költözni, (meghaltak a szülei). Utána nem is beszéltem velük, meg se látogattam őket két évig. Közben találtam normálisabb munkát, amit a suli mellett is végezhettem, és legközelebb csak a dipomaosztómon találkoztam velük. A gyermekek érkezésekor normalizálódott a kapcsolatunk valamelyest. Havonta egyszer beszélünk/találkozunk, kéthavonta egy hétvégét tölt ott a gyerekem. Apám a mai napig meg tud siratni, neki sosem fogok megbocsátani.
Használd ki a függetlenségedet, előtted az élet, valamilyen nyelven beszélsz? Mert tuti egy hajóra mennék dolgozni (elég egy alap angol tudás), egy csomót lehet keresni, igaz nagyon sokat kell dolgozni, de a munka az egyik legjobb terápia.
Kitartás, próbálj meg pozitív lenni ebben a nehéz helyzetben, gondold azt, hogy semmi vesztenivalód! Fel a fejjel!
Utolsó válaszoló nagyon köszönöm a válaszodat!
Amúgy nem tudom hány pszichiáter válaszolt, de szerintem egy sem... Akkor miért ők diagnosztizálnak depresszióval?
Nyelvtanból kettes voltál ???
Csak mert múlt idő, az, hogy depressziós voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!