Hogy mondjam el az apámnak hogy füvezek?
Figyelt kérdés
Már próbáltam rá utalgatni, hogy mit szólna ha... De eddig semmi konkrétat nem mondott, olyan semleges volt. Legsűrűbben is csak havonta egyszer haverokkal szoktam, és akkor is csak sima dohánnyal keverve, nem olyan nagyon komoly adagokat. De viszont tisztát. Egyébként azért szeretném elmondani neki, hogy ne kelljen előtte titkolózni, és hát csak az apám, tudja már hogy mit csinálok. Szerintetek hogy adjam elő? Légyszi normális válaszokat!2016. febr. 11. 18:43
11/14 anonim válasza:
Ennél már az is jobb lenne ha buz.iként comingoutolnál, mert arról legalább nem tehet a szerencsétlen, arról viszont igen hogy hülye mint a sza.r mert füvezésre adta a fejét.
12/14 anonim válasza:
"csak sima dohánnyal keverve"
Ilyen nincs...
Amit dohányboltban veszel, bő nagy része szimpla mérgezett papír.
Csak menny oda és mond el. Ez olyan mint..., "te fater.., én am néha kimegyek edzeni a közeli parkba".
Én apum mikor megtudta, mert anyum elmondta neki, behívott egy pipába(, mert mi egészségesek vagyunk és ne mérgezzük magunkat amikor épp egészségjavító dolgot akarunk csinálni).
13/14 A kérdező kommentje:
utolsó, tudom, de a mostani anyag rohadt erős, aztán tisztába nem akartuk, mert bénák vagyunk azt elalszunk tőle :D
2016. febr. 12. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!