Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el az apámnak...

Hogy mondjam el az apámnak hogy füvezek?

Figyelt kérdés
Már próbáltam rá utalgatni, hogy mit szólna ha... De eddig semmi konkrétat nem mondott, olyan semleges volt. Legsűrűbben is csak havonta egyszer haverokkal szoktam, és akkor is csak sima dohánnyal keverve, nem olyan nagyon komoly adagokat. De viszont tisztát. Egyébként azért szeretném elmondani neki, hogy ne kelljen előtte titkolózni, és hát csak az apám, tudja már hogy mit csinálok. Szerintetek hogy adjam elő? Légyszi normális válaszokat!

2016. febr. 11. 18:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez kétesélyes, mert vagy bekattan és nem enged majd el sehova, mondjuk ez a korodtól is függ, vagy teljesen lazán veszi, te ismered, te jobban ki tudod találni a reakcióját. Ha nagyon laza, akkor gyújts rá előtte egy cigire és kínáld meg.
2016. febr. 11. 18:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudlak hasznos tanácsokkal ellátni, de az valószínű, hogy apának könnyebb ilyesmit tálalni mint egy anyának. ;) Sok sikert.
2016. febr. 11. 18:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy apád is kipróbálta már fiatalabb korában.

Esetleg kérdezz rá, hogy mi a véleményed arról, hogy a (te korod) körüliek füveznek? Emberek nem értenek az utalgatásból meg a célozgatásból, esetleg kérdezd meg tőle, hogy mit szólna ahhoz, ha kiderülne rólad, hogy füvezel?

De lehet, hogy ő is tudja, hogy hiába törné ketté a kezed, ugyanúgy csinálnád tovább, és tudja, hogy majd kinövöd, ez csak egy hóbort, nem ismerjük az apukádat, azt sem tudjuk, hogy milyen természetű, mennyire lehet kiakasztani, mi az ami már neki sok, rengeteg mindenen múlik, tetszik az, hogy őszinte vagy és nem sunyiban akarod csinálni.

2016. febr. 11. 19:04
 4/14 anonim válasza:
30%
Szerintem ne füvezz és meg van oldva a probléma. Amúgy sincs semmi értelme, csak károsítod magad.
2016. febr. 11. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

Ezek szerint nem olyan a viszony köztetek. Ne mondd el. Legyen ez a te dolgod, ne terheld vele aput.

Nálunk tilos a fű, szóval ha elmondod, aput is cinkostárssá avatod.

2016. febr. 11. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
"Legsűrűbben is csak havonta egyszer haverokkal szoktam"- ezt nem nevezném füvezésnek..Ha úgy gondolod, hogy majd gyakrabban is fogsz szívni, akkor kérdezz rá Apdára, hogy ő próbálta e már, meg hogy mit gondol erről, mivel manapság sok fiatal szívja..meg később is..stb. Aztán kérdezd, meg, hogy ő hogyan bulizott, miket próbált ki..Ha nyitott a beszélgetésre akkor lehet ő fog rá kérdezni, hogy Na és te Pityukám kipróbáltad? Ha látod, hogy nagyon rossz a reakciója, akkor én lehet inkább megtartanám magamnak a titkot..Ha havonta szívsz akkor meg annyira nincs jelentősége, csak rajta ne kapjon valami rendőr ahogy a híd alatt pöfékelsz, mert akkor tőle tuti megtudja.
2016. febr. 11. 19:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy a fű végülis lenyugtat, és figyelsz a mértékre.

Persze tényleg ne vidd túlzásba, és szépen lassan állj le róla!

Ha ezt a célodat is közlöd vele, talán elfogadóbb lesz.

2016. febr. 11. 20:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Én sose értettem, hogy egyesekben miért van valami kényszer, hogy elmondjon valamit a szüleinek, ami legfeljebb csak anyagilag tartozik rájuk (mert hát ezek azért pénzbe kerülnek). Miért kell elmondani, hogy füvezek,drogozok, szeszes italt fogyasztok, lefeküdtem XY-nal, homokos vagyok stb. ? Ez valami gyermeteg függőségre utal, hogy az illető nem érzi magát kellően felnőttnek ahhoz, hogy ezeket a dolgokat kizárólagosan saját magánügyének tekintse, inkább idegesíti vele a családját.
2016. febr. 11. 20:22
 9/14 A kérdező kommentje:
fhú te lepututtam a fűtőő
2016. febr. 11. 21:11
 10/14 A kérdező kommentje:
páran básszááák mög, de azokat le is értékeltem XD
2016. febr. 11. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!