Anyukám büntetésből feltett egy képet a szobámról facebookra, mert nem csináltam rendet. Ez nem megalázó?
Rendetlenség volt a szobámban, anyukám mondta, hogy rakjak rendet, de nem csináltam meg egyből. Ezért csinált róla egy képet és feltette facebookra, úgy hogy engem bejelölt a képen és oda is írt ilyen ciki szöveget, hogy "Így néz ki a lányom szobája"
Nagyon kínos volt, én csak akkor vettem észre, amikor már egy órája kint volt a kép, ezért csomó ismerősöm látta. Anyunak szóltam, hogy szedje le, de azt mondta, csak akkor szedi le, ha tökéletes rend lesz a szobámban. Így még további egy óráig fent volt. Nagyon szégyellem magam miatta, hogy az ismerőseim látták azt a képet. Bugyik, zoknit, ételmaradékos tányérok és taknyos papírzsepik hevernek a földön és ezt most mindenki láthatta a facebookon :(
Ez szerintetek is nagyon megalázó?
"Bugyik, zoknit, ételmaradékos tányérok és taknyos papírzsepik hevernek a földön és ezt most mindenki láthatta a facebookon"
Az a megalázó, hogy te ebben a környezetben jól érzed magad, így élsz.
Gondolom anyád hány kört futott hogy takaríts ki, és b*tál rá.
Nos, a szülőség kreativitást igényel sokszor ;)
Ezért nem kell a szülőket visszaigazolni FB-n, vagy ha igen, akkor a "rólad szóló" képeket -amin meg vagy jelölve- csak a te jóváhagyásod útján engedélyezni. További hasznos dolog -ismát csak általánosságban- hogy az üzenőfaladra rajtad kívül senki ne írhasson.
Mindettől függetlenül ez bizony Anyukád szegénységi bizonyítványa, ebben a helyzetben úgy vélem, ő égett a legnagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!