Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám büntetésből feltett...

Anyukám büntetésből feltett egy képet a szobámról facebookra, mert nem csináltam rendet. Ez nem megalázó?

Figyelt kérdés

Rendetlenség volt a szobámban, anyukám mondta, hogy rakjak rendet, de nem csináltam meg egyből. Ezért csinált róla egy képet és feltette facebookra, úgy hogy engem bejelölt a képen és oda is írt ilyen ciki szöveget, hogy "Így néz ki a lányom szobája"

Nagyon kínos volt, én csak akkor vettem észre, amikor már egy órája kint volt a kép, ezért csomó ismerősöm látta. Anyunak szóltam, hogy szedje le, de azt mondta, csak akkor szedi le, ha tökéletes rend lesz a szobámban. Így még további egy óráig fent volt. Nagyon szégyellem magam miatta, hogy az ismerőseim látták azt a képet. Bugyik, zoknit, ételmaradékos tányérok és taknyos papírzsepik hevernek a földön és ezt most mindenki láthatta a facebookon :(

Ez szerintetek is nagyon megalázó?

2016. jan. 25. 18:28
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
96%
Igen kínos, de nem azért mert kitette a képet, hanem mert te láthatóan jól érzed magad a disznóólban.
2016. jan. 26. 07:51
 52/58 anonim ***** válasza:
97%

"Bugyik, zoknit, ételmaradékos tányérok és taknyos papírzsepik hevernek a földön és ezt most mindenki láthatta a facebookon"

Az a megalázó, hogy te ebben a környezetben jól érzed magad, így élsz.

Gondolom anyád hány kört futott hogy takaríts ki, és b*tál rá.

Nos, a szülőség kreativitást igényel sokszor ;)

2016. jan. 26. 09:11
 53/58 anonim ***** válasza:
84%
Olyan vagy mint egy tolvaj akit rajtakaptak. Nem azt banja hogy lopott, hanem azt hogy kiderult. Ne szepitsuk. Annyi az igenyszinted hogy neked jo hasznalt bugyik es taknyos zsepik kozt fetrengeni de ha ezt meglatjak az ismeroseid akik elott szep, igenyesen sminkelt lanynak adod ki magad, az mar megalazo... elegge nevetsegesen szanalmas vagy. Ugyhogy inkabb fogd a seprut kis kezedbe es gyakorizas helyett alljal neki takaritani anyad szidasa helyett.
2016. jan. 26. 10:15
 54/58 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, anyukámat nem szidtam, nem tudom hol látsz te olyat, hogy szidtam volna. Ezenkívül a kérdésben azt is leírtam, hogy már kitakarítottam, szóval azokat a kommenteket sem értem, hogy "netezés helyett menjél inkább takarítani"
2016. jan. 26. 17:17
 55/58 anonim ***** válasza:
100%
ötletes megoldás, megjegyzem. Miért szerinted neki az nem megalázó, hogy hiába kért meg rá, a füled botját se mozgattad? Gondolom az a fontosabb dolog internetezés vagy hasonló volt. Anyukád is hibás, de te vagy itt a legnagyobb bűnös. Az oké ha kicsit szét vannak a ruhák, de az ételmaradékos tányérok meg taknyos zsebkendők halmaza az már a borzasztó igénytelenség kategória. Én nem raktam volna ki a képet, mert szégyelleném hogy ilyen a lányom.
2016. jan. 26. 18:26
 56/58 anonim ***** válasza:
nehogy már a lányt sajnáljátok..ha megteszi amit az anyja kér, vagy még inkább, ha nem tart kajamaradékot és és taknyos zsebkendőt a szobájában, mint egy normális ember, akkor most nem lenne miről beszélni. .önérzeted hatalmas, feladat tudatod meg nulla. Én azt csináltam volna, hogy ha harmadik felszólításra se takarítasz, akkor szobaajtó bezár, mert nem vagy elég érett a saját szoba kezelésére, és alhatnál a nappaliban.
2016. jan. 26. 18:34
 57/58 megadeth18 ***** válasza:
37%
Háhá, mekkora arc anyukád van :D Figyelj, valakit vernek az alkoholista szülei ezért, szerintem az a legkisebb probléma. Én egy jót röhögnék az egészen, ha nekem tette volna ki anya, és rendet raknék. Szerinted kit érdekel, hogy hogy néz ki a szobád? Másnak szerinted nem ugyanúgy néz ki? Mindenki lesz arja. A kép címe lehetne az is, hogy "egy átlagos szoba".
2016. jan. 26. 22:54
 58/58 anonim ***** válasza:
38%

Ezért nem kell a szülőket visszaigazolni FB-n, vagy ha igen, akkor a "rólad szóló" képeket -amin meg vagy jelölve- csak a te jóváhagyásod útján engedélyezni. További hasznos dolog -ismát csak általánosságban- hogy az üzenőfaladra rajtad kívül senki ne írhasson.

Mindettől függetlenül ez bizony Anyukád szegénységi bizonyítványa, ebben a helyzetben úgy vélem, ő égett a legnagyobbat.

2016. jan. 28. 00:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!