Anyukám büntetésből feltett egy képet a szobámról facebookra, mert nem csináltam rendet. Ez nem megalázó?
Rendetlenség volt a szobámban, anyukám mondta, hogy rakjak rendet, de nem csináltam meg egyből. Ezért csinált róla egy képet és feltette facebookra, úgy hogy engem bejelölt a képen és oda is írt ilyen ciki szöveget, hogy "Így néz ki a lányom szobája"
Nagyon kínos volt, én csak akkor vettem észre, amikor már egy órája kint volt a kép, ezért csomó ismerősöm látta. Anyunak szóltam, hogy szedje le, de azt mondta, csak akkor szedi le, ha tökéletes rend lesz a szobámban. Így még további egy óráig fent volt. Nagyon szégyellem magam miatta, hogy az ismerőseim látták azt a képet. Bugyik, zoknit, ételmaradékos tányérok és taknyos papírzsepik hevernek a földön és ezt most mindenki láthatta a facebookon :(
Ez szerintetek is nagyon megalázó?
Szerintem sem ez a jó megoldás, bár a leírás alapján tényleg egy trágyadomb lehet a szobád. (Bocs. :S)
Ugyanakkor a megszégyenítés eléggé komoly büntetés :( , kérdés, mi mindent tettél még ezen kívül, hogy most elszakadt a cérna anyukádnál.
Egyébként csak egy módon jöhetnél ki jól belőle: ha vhogyan sikerülne azt a benyomást keltened a facebookos ismerőseidben, hogy a beleegyezéseddel készült ez a fotó, tul.képpen poénból, és hogy ez egy ritka alkalom, hogy így néz ki a szobád.
Jobb ötletem nincs :S , és ezt is csak azért javaslom, mert ha esetleg csak ez az egy vétked van (szóval, hogy nem takarítottál egy ideje), akkor sztem is erős büntetést kaptál.
Kérdésedre válaszolva: de, megalázó. (Viszont sanszos, hogy Anyukád már nem látott más megoldást.)
Tanulság:
1. takaríts magad után
2. állítsd be rendesen a Facebookod, hogy csak a jóváhagyásod után lássák az ismerőseid azokat a képeket, amiket meg vagy jelölve (Nem tudom, hány éves vagy, de ez a későbbiekben - például bulizások esetén - is praktikus lesz.
szuper
:-D
asszem ezt fogom alkalmazni mikor nem csinélnak rendet :-)
tuti többet nem hagynak maguk után rendetlenséget :-)
köszi az ötletet
végre valami jó is kisülhet a fészbukból :-)
Tényleg kicsit rendetlen vagyok, de azért szoktam rendet rakni. Bár igazából nem értem anyunak miért baj az, hogy hogy néz ki az én szobám. Egyszerűen ne jöjjön be, ha nem tetszik neki.
Amúgy rendet raktam volna, csak amikor szólt, akkor éppen mással foglalkoztam, szerintem emiatt lett amúgy mérges, hogy nem csináltam meg egyből amit mond.
Jelentsd a képet, hogy megalázó számodra. A facebook törli a képet - és anyukád fiókjá is, mert a megszégyenítésnél így járnak el a szabályzat szerint.
És tudod mit? Gondolom anyukádnak is van olyan pillanata amit nem szivesen osztana meg másokkal. Nyugodtan fotózd le és tedd fel te is, legalább egy fél órára.
"Bár igazából nem értem anyunak miért baj az, hogy hogy néz ki az én szobám. Egyszerűen ne jöjjön be, ha nem tetszik neki."
Amíg nála laksz, ezt valószínűleg hiába várod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!