Szülők, ha a 12 év körüli gyereketeknek az év végi bizonyítványa 4-es lenne, büntetésből nem vinnétek el a 3 hetes családi nyaralásra?
Jó nagy örökség. Még a 3-as bizonyítvánnyal is vinném nyaralni, nem ezen múlik. Nem minden gyerek törekszik a jobb jegyekre, teljesen jogosan. Gimiben is az a lényeg, hogy abból jó legyél, amiből érettségizni fogsz. A többit meg tudd annyira, hogy minimum a 2-es meglegyen. Szerintem.
19L
Szerintem meg pont hogy megérdemelné azt a kirándulást mert a 4-es bizonyítvány az jó.
Meg amúgyis ha a gyerek nem menne nyaralni az már nem mondható családi nyaralásnak.
Nem tudom ti hogy vagytok/voltatok vele, de én a 4-est se a könyökömből szoktam kirázni. _.
Akkor most égessem el vagy olvassam tovább? :D
Egyébként itt mindenki tök egyhangúan egyetért, de valaki nagyon unatkozhat, hogy mindenkitlepontoz -.- Én mindenkit felpontoztam ^^
"Gimiben is az a lényeg, hogy abból jó legyél, amiből érettségizni fogsz. A többit meg tudd annyira, hogy minimum a 2-es meglegyen. Szerintem. "
Azért ekkora állatságokat nem kéne írogatni. Egyfelől ha tovább akar tanulni, nem biztos, hogy csak azokra a tárgyakra lesz szüksége, amikből érettségizni akar másfelől pedig 14 évesen kötve hiszem, hogy bárki meg tudná mondani, hogy miből akar majd 18 évesen érettségizni, az még reális, ha az utolsó évben inkább az érettségi tárgyakat gyúrja, de általános ilyen hülye tanácsokat osztogatni nem bölcs dolog.
Én elvinném, de a 4-es az azért messze nem örömünnep.
Nem minden családban a 2-es mérce.
Nyaralás után meg lesz ideje végiggondolni, hogy miért lett 4-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!