Miert hozzak fol folyamatosan a szuleim, ha feltoltok egy kepet a facebookra?
22 vagyok, nagyon ritkan teszek fel kepet a facebookra, evente 3-4 kepet. Multkor elmentunk valahova, es elotte csinaltam egy selfie-t. Semmi extra, az arcom, termeszetes mosoly, szinte semmi smink, abszolut nem provokativ kep, foleg, hogy blezer volt rajtam, meg bluz.
Feltettem a kepet facebookra, erre jon apam, hogy minek teszek en annyi kepet fol a facebookra... es tarsai.
Osszesen 12 kepem van fenn, most ez olyan nagy katasztrofa?
Nem kell letiltani sem, csak mielőtt felteszel egy képet, állítsd be, hogy a szüleid ne lássák.
Egyébként nincs igazuk, de szerintem te is tudod, mint ahogy azt is, hogy 12 kép, az egyáltalán nem sok.
Amikor feltöltesz egy képet, a kék küldés gomb mellett ott van bal oldalt a beállítás, neked valószínūleg azt mutatja, hogy "Ismerõsök".
Erre kattints rá, legalul lesz, hogy "további lehetõségek". Erre kattintva pedig kiválasztod azt, hogy "Egyéni".
Itt már lárni fogod, be tudod állítani azokat a személyeket, akik számára nem lesz látható az adott fotó, vagy bármilyen megosztás. Így nem kell csoportot sem létrehoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!