Anyukám büntetésből feltett egy képet a szobámról facebookra, mert nem csináltam rendet. Ez nem megalázó?
Rendetlenség volt a szobámban, anyukám mondta, hogy rakjak rendet, de nem csináltam meg egyből. Ezért csinált róla egy képet és feltette facebookra, úgy hogy engem bejelölt a képen és oda is írt ilyen ciki szöveget, hogy "Így néz ki a lányom szobája"
Nagyon kínos volt, én csak akkor vettem észre, amikor már egy órája kint volt a kép, ezért csomó ismerősöm látta. Anyunak szóltam, hogy szedje le, de azt mondta, csak akkor szedi le, ha tökéletes rend lesz a szobámban. Így még további egy óráig fent volt. Nagyon szégyellem magam miatta, hogy az ismerőseim látták azt a képet. Bugyik, zoknit, ételmaradékos tányérok és taknyos papírzsepik hevernek a földön és ezt most mindenki láthatta a facebookon :(
Ez szerintetek is nagyon megalázó?
ha ez a kérdés nem kamu, akkor az ilyen ostoba szülőtől elvenném a gyerekét, ugyanis tartom alkalmasnak a gyerek nevelésre.
szánalmas viselkedés volt részéről.
29F
most komolyan, kit érdekel a lepontozás?
általában a turbó htb-k pontoznak ezerrel, ennyi örömük had legyen már a fásult életükben .
hahahahh
szerintem nagyon jo otlet en jot nevettem rajta nalunk 4 kamasz gyerek van es oriasi szemetdomb a szobalyukban
Minden este bemegyek minden szobaba es kijelentem hogy lapattal fogok takaritani ha most nem ramolnak ossze Majd suket tyukok kakasok lattan kikapcsolom a wifit
De ez meg jobb ma este kiprobalom
szerintem is jo otlet volt :D
nem tudom hány éves vagy...de egyáltalán miért kell rád sziolni azért, mert egy szeméttelep a szobád?? te jo, érzed bugyik, használt zsepik és koszos tányérok kozott?
szégyeld is magad, van miért!! az a minimum, hogy rendbe tartod a szobádat!
- a taknyos zsebkendoket kidobni, tányért a mosogatoba tenni, ruhákat vagy a szennyestartoba vagy a szekrénybe..az ágyadat megigazitani, ne mond már hogy nagy dolog. nem tudom lány léttedre hogy lehet ilyen trehány diszno.
Anyud tökéletesen oldotta meg. A saját szarodat borította rád.
Legközelebb takarítasz majd, és rendet raksz, ha nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni .
Ennyi. Ha az eszed lenne akkora mint az öntudatod, és nem ide írogatnád ki a kérdést, már rég összepakoltál volna. Respect anyudnak.
31. válaszolonak
a katolikus egyház gyertyaszentelo kor bontja le a karácsonyfát,- február 2.
szoval még idoben vagy :D ebben semmi rendkivuli nincs, hogy január 25-én még áll a fa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!