Ti kinek adnátok igazat, szülő lánya közti vita?
Próbálom rövidre fogni.
Barátnőm 21 éves egyetemista, szinte teljesen önellátó az ösztöndíjából él. Hetente jár haza részben hozzám, de az ő szüleihez is menni szoktunk szinte minden héten ők a szomszédos városban laknak.
Mint most is terveztünk menni, barátnőm anyja felhívta, hogy jó lenne ha jönnétek holnap délre(több kajával készült meg születésnapja volt az egyik húgának), barátnőm azt mondta korábban, hogy még nem tudja mikor megyünk.
Mivel nem volt jó neknük nem mentünk. Abban a tudatban voltunk, hogy mondtuk hogy nem tudjuk mikor megyünk, és mondva lett lehet én nem is megyek szóval nem lett felhívva, hogy nem megyünk. Erre felháborodva telefonált délután hogy hol vagyunk, és mondta barátnőmnek, hogy gyere a következő busszal mert "beszédem van veled", és lecsapta a telefont. Meg se hallgatta barátnőmet, hogy elmondja nem tudunk menni dolgunk van. A lecsapás után barátnőm próbálta hívni 2x is nem vette fel. Hát jó akkor barátnőm is berágott szóval egyáltalán nem mentünk pedig menni akartunk. Minek menjen azért haza, hogy lekiabálják, csak mert "nem szólt". Innentől ő is fogta nem vette fel a telefont nem érdekelte, ha őt se hallgatta meg akkor ő se fogja, és kissé elfajult a dolog. Már nekem üzent, hogy kapcsoltasd be a telefonját de továbbra is makacskodott barátnőm amit megértek.
Barátnőm anyja mérgesen üzente neki, hogy ha ennyire számítok akkor már nem is kell köszönni. Na szaván fogta véletlen a városban összefutva nem is köszönt, ott is az a kínos mérges szóváltás, hogy mi van már nem is köszönsz?... Te mondtad, hogy ne köszönjek.
De Barátnőm próbált egy esélyt adni felhívta őt ezek után, persze meg se hallgatták el lett mondva, hogy ő így meg úgy megváltozott meg neki semmit nem jelent a család stb, milyen rossz. Egy másodpercet se jutott szóhoz a végén is lerakták a telefont, el se mondhatta az ő verzióját. (Soha életében bármi volt kb leszarták nem hallgatják meg csak mondják mondják papolnak)
Engem aki inkább csak tanúja volt az eseményeknek borzasztóan felidegesített. Barátnőm is hibás mert makacskodott nem vette fel de akkor is a szülő megteheti, hogy leszarja nem veszi fel lecsapkodja a telefont akkor ő minek alázkodjon.
Nagyjából nem volt velük bajom jól elvoltam ha náluk voltam szóval jó kapcsolat volt köztünk, de én most nagyon megutáltam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!