Mit tehetnék? Édesanyám ellenzi a kapcsolatomat.
Lassan 1 éve vagyok együtt a párommal, eddig a szüleimmel nem sokat találkozott, összesen kétszer. Édesapámnak semmi baja sincs vele, de anyám folyton azt hajtogatja, hogy hagyjam ott, szakítsak vele, mert szerinte hátráltat.
A párom nem jómódú családból származik, és ez zavarja leginkább anyámat. Én nem a pénzéért vagyok vele, hanem azért, mert tisztel, szeret, és becsül engem, ahogy én őt, de anyám nem érti meg.
Egy darabig titkoltam ezt a párom elől, mert szégyellem, hogy anyám ilyen. Megértem, hogy jó körülmények között szeretne tudni, de a pénz nem minden.
Mit tehetnék, hogy elfogadja a döntésemet?
22/N
Teljesen igazad van,ne hagyd magad zsarolni,költözz össze a barátoddal,anyukád majd remélhetőleg idővel elfogadja.
Felnőtt ember vagy.
4. vagyok
most látom : " A párom nem jómódú családból származik"
anyukád rendkívül hülye és felszínes, hogyha az alapján ítél meg valakit, hogy hova született... nem a 19. szazadban vagyunk már..
Anyukádnak még nem is kéne véleményt alkotni a párodról, hiszen csak kétszer találkozott vele.
Szóval ne az legyen fontos, amit ő mond. Te ismered, te tudod, hogy milyen.
Ha nem anyukádéknál laksz, akkor kiváló érv az, hogy "anyu, most is együtt boldogulunk, nekem az anyagi jólétnél fontosabb az, hogy azzal éljek akit szeretek".
Ha viszont még anyudéknál laksz, anyudat jobban meg lehet érteni. Pl. érezheti úgy, hogy csak anyagilag is sikeres férfira támaszkodva tudnál tőlük függetlenedni.
#8 Nagyon szép meg jó anyuka aggodalma, hogy a lányának pénzes férjet találjon,de felhívnám a figyelmed,már jócskán nem a sötét középkorban vagyunk,ahol az ifjú férjjelölt hozománya döntötte le,viheti e a nőt...
Amíg otthon lakik, persze,a szülőknek van beleszólása,de még csak nem is 17 éves a lány,egy 22 éves nőt azért kicsit véleményes,hogy anyuka így befolyásolni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!