Mit tegyek, hogy edesanyam nekem higgyen?
Figyelt kérdés
Ujabban ki szoktam menni nehany felsobb eves baratommal elso ora elott cigizni. En nem dohanyzom,csak jo egy kicsit beszelgetni veluk. Anyum most azzal gyanusit,hogy biztosan cigizek,mert elkezdett fajni a torkom es kohogok. Valoszinileg egy joakarom ismet bekavart alam. Mit tegyek,hogy ne masoknak higgyen?2015. szept. 10. 10:13
1/3 anonim válasza:
"Anya, ha cigiznék akkor nem a hirtelen lehűléskor fájna a torkom , hanem amióta csinálom. Persze amit te biztos jól tudsz milyen rég óta.
2/3 anonim válasza:
Anya! Miért hazudnék? Adtam rá okot valaha, hogy ne bízz bennem?
Most is elmondanám, ha igaz lenne, de nem igaz, csak szeretek az idősebbekkel beszélgetni a szünetben.
3/3 anonim válasza:
OfF: Az a helyzet, hogy te is dohányzol. Nem aktívan, hanem passzívan, mert ugyanúgy szívod a füstöt.
ON. Sajnálom, hogy anyukád nem bízik benned. A helyedben elmennék háziorvosoz, ha kiderül, hogy valami vírus, vagy torokgyulladás okozza, akkor talán hihetőbb lesz számára is. Egyébként ki az a jóakaró, akinek egy anyuka előbb hisz, mint a saját gyerekének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!