Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám miért tilt ilyen...

Édesanyám miért tilt ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

19èves làny vagyok. Soha semmi gond nem volt velem ès szerintem most sincs. Idén kezdem az egyetemet ès fèlève van egy tőlem egy èvvel idősebb pàrom.

Anyukàm eleinte tök normàlis volt, àm kb egy honapja amiota elmondtam neki, h lefekudtem a fiummal (mindent megbeszelunk) azòta cirkuszt csinàl mindenből.

Van 1 matrac ami elèg nagy kettőnknek a baràtommal amikor itt van, és nem engedi anyukàm, h arra ràhùzzam az àgyhuzatot mert : "ő nem fog azon aludni amin én szexelek"

Hàt.. kimossuk meg minden.. ezzel az erővel en is aludtam azon amin apukàmmal szeretkeztek.

1 ideje a matracot sem adja ide, pedig nem hasznàlja semmire. Felvitte a padlasra es rapakolt minden fèlèt h ne birjam lehozni.

Mièrt csinàlja ezt?

2015. aug. 21. 01:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
B*szatlan. Csak irigy rád.. tök egyértelmű. Én már nem tiltanálak, ha az én gyerekem lennél.
2015. aug. 21. 01:41
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Bosszú gyanánt csináljátok a konyha asztalon.
2015. aug. 21. 01:52
 3/18 A kérdező kommentje:

Hogy kezeljem ezt a helyzetet? Pimaszul az orrom alà is dörgöli, hogy nincs bent a matrac a szobàmban, ilyennel hogy: "mennyi hely van most a szobàdban,nem?"

Van 1 fèlkèsz hàzunk ès egyszer beszòlta, h menjünk oda ilyenket csinàlni. Àllìtòlag hallottak bennünket. A "csattogàst" .. ilyen hotel dologra nincs pènzem. Örülök ha àttudok menni a fiùmhoz busszal (kb 30km tavolsag)

Nàla amùgy nincsennek ilyen gondok, viszont nekem nincs tulsokszor pènzem buszra mert anyam nem ad.

Csendben vagyok de a csattogas ellen nem tudok mit csinàlni. Aznèlkül nem annyira èlvezem.

2015. aug. 21. 02:02
 4/18 anonim válasza:
55%
Vagy a szüleid ágyában :)
2015. aug. 21. 02:03
 5/18 anonim ***** válasza:
37%
Hát őszintén engem is zavarna, ha másnak a szexelését kellene hallgatnom a saját lakásomban, pláne a lányomét. Tessék diszkrétebb lenni.
2015. aug. 21. 02:23
 6/18 A kérdező kommentje:
Èrtem. De hàt.. volt hogy amikor kicsi voltam én is hallottam őket. Főleg, h annò nem is volt külön szobàm.
2015. aug. 21. 02:26
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Ezt én sem értem. Fiatal egyetemista lány vagy, egy hozzád illő fiúval (nem 45, mint ezen az oldalon szokás:))

Anyukádnak biztos gondjai vannak, és sajnos elég frusztrált. Ha jól sejtem, már nem apukáddal él, és egyedül van, nincs kapcsolata.

De Anyudnak miért kéne a ti matracotokon aludni? Nincs ágya?

Írod, nem használja semmire, így nem is érthető a reakciója.

Nagyon sajnálom, ha egy kvázi felnőtt nőt 16 évesnek kezelnek.

Tudod mit, vegyetek gumimatracot, olcsó és kényelmes, alkalmasint megteszi.

" ezzel az erővel en is aludtam azon amin apukàmmal szeretkeztek. "

Egy szállodai szobában sok százan szeretkeztek azon az ágyon, ahol alszol :)

"Mièrt csinàlja ezt?"

Próbálj vele beszélni, talán csak figyelésre, szeretetre vágyik. És keressen társat magának, a magány mindenki agyára megy.

2015. aug. 21. 03:04
 8/18 anonim ***** válasza:
21%
Micsoda problémák :-))))
2015. aug. 21. 07:40
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

Hát, ha őszinte leszek, engem is zavarna, hogy hallom mások szeretkezését. Én érezném magam kellemetlenül, mintha hallgatóznék, egy olyan dologról szerzek így tudomást, amiről tudom, hogy semmi közöm hozzá... Az is zavarna, ha tudom, hogy a saját szüleim hallják, de ez én vagyok, mást nem biztos, hogy érdekel. :)

Nyilván ők annak idején abban a tudatban csinálták, hogy te nem hallod (gondolom, nem szóltál róla), azt hihették, alszol, így azért más a helyzet.

Felnőtt emberek vagytok mindketten, anyukádnak és neked alkalmazkodnotok kell egymáshoz. Bezony, neked is hozzá. Ha őt ez zavarja, akkor ezt tiszteletben kell tartani, csináljátok halkabban, akkor is, ha nem az lesz életetek legjobb menete. Ha vadulni akartok, menjetek a párodhoz, nálatok pedig ügyeljetek a hangokra, ha ez fontos a családnak. :)

2015. aug. 21. 07:54
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

Miért nem mentek a barátodékhoz?

Anyád részéröl teljesen jogos, hogy nem akar benneteket hallgatni, ez minden ember számára zavaró lenne.

Mellesleg a "csattogás"t nem tudom értelmezni - mi még sosem "csattogtunk", pedig elég sokféle dolgot kipróbáltunk már.

2015. aug. 21. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!