Miért terjeszt alaptalan dolgokat a páromról édesanyám?
Ilyeneket híresztel, hogy drogos, bűnöző, alkoholista, hajléktalan, munkakerülő, pénzéhes. Ezek nem igazak! Nem is ismeri, és nem is hajlandó megismerni, mert szerinte egy senki. Próbáltam már ezt megbeszélni édesanyámmal, de nem lehet, csak mondja a magáét, hogy ő tudja hogy ezek igaz állítások. Ez már 2 éve megy! Mindenkinek hazugságokat híresztel, engem meg szánalmasnak és hülyének néznek ezek miatt, mert olyan jól el tudja mondani az elméleteit, mintha tényleg igazak lennének!
Mért nem hagyja már abba?
Ráadásul mindezeknek már be is bizonyítottam ez ellenkezőjét, de mintha meg sem hallaná, nem érdekli.
23/L
Az édesanyád együtt való meglátogatása sztem. is jó ötlet, sőt a virágot esetleg megtoldhajta még anyukád kedvenc desszertjével.
Amúgy meg a szülék néha ilyenek, nálunk is kitaláltak minden félét, bár ilyet nem, de azok is bővel elegek voltak. Majd mikor egyre többször volt nálunmk, rájöttek szépen lassan, hogy nem kihasználni akar, hanem mindennél jobban szeret! Hát csak neked is ezt tudom ajánlani, hogy minél többször találkozzanak, közös programok, süssetek közösen neki valami finom sütit :)
Első vagyok: már amikor először elolvastam a posztodat, akkor is ezt sejtettem...szóval a másik srácot akarja. Sajnos ha a másikhoz méri, nem nagyon tudsz mit csinálni. Ez az anyukád "hibája". Ha nem tudja a párodat, mint teljesen más, önálló embert számba venni a saját tetteiért, veszett az ügy. szerintem mindig majd a másikhoz fogja hasonlítani.
Még egy dolog, ami érdemes belegondolni: hogy látják a barátaid a barátodat? Van még valaki anyukádon kívül, aki ilyen ellenszenves vele? Van még valaki ellene? Nem lehet, hogy azért a párodban mégis van valami súlyos hiba, amit mások észrevesznek és te nem csak azért, mert szerelmes vagy belé? Akinek van munkája, arra nem szokták azt mondani, hogy munkakerülő és hajléktalan pl. Van munkahelye?
Hú, de ismerős, nálunk idegi kikészítés és különválás lett a vége. És azóta is hiányzik, mert Ő az igazi.
Részvétem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!