Miért terjeszt alaptalan dolgokat a páromról édesanyám?
Figyelt kérdés
Ilyeneket híresztel, hogy drogos, bűnöző, alkoholista, hajléktalan, munkakerülő, pénzéhes. Ezek nem igazak! Nem is ismeri, és nem is hajlandó megismerni, mert szerinte egy senki. Próbáltam már ezt megbeszélni édesanyámmal, de nem lehet, csak mondja a magáét, hogy ő tudja hogy ezek igaz állítások. Ez már 2 éve megy! Mindenkinek hazugságokat híresztel, engem meg szánalmasnak és hülyének néznek ezek miatt, mert olyan jól el tudja mondani az elméleteit, mintha tényleg igazak lennének!
Mért nem hagyja már abba?
Ráadásul mindezeknek már be is bizonyítottam ez ellenkezőjét, de mintha meg sem hallaná, nem érdekli.
23/L
2009. ápr. 20. 17:10
11/11 anonim válasza:
mert nem szeretik és nem akarják elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!