Mit tehetnék? Édesanyám ellenzi a kapcsolatomat.
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve vagyok együtt a párommal, eddig a szüleimmel nem sokat találkozott, összesen kétszer. Édesapámnak semmi baja sincs vele, de anyám folyton azt hajtogatja, hogy hagyjam ott, szakítsak vele, mert szerinte hátráltat.
A párom nem jómódú családból származik, és ez zavarja leginkább anyámat. Én nem a pénzéért vagyok vele, hanem azért, mert tisztel, szeret, és becsül engem, ahogy én őt, de anyám nem érti meg.
Egy darabig titkoltam ezt a párom elől, mert szégyellem, hogy anyám ilyen. Megértem, hogy jó körülmények között szeretne tudni, de a pénz nem minden.
Mit tehetnék, hogy elfogadja a döntésemet?
22/N
2015. szept. 22. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!