Mi az amiben nem érted meg gyerekként az szüleidet, vagy szülőként a gyerekeidet?
Figyelt kérdés
Miben tér el a véleményetek?
"Jól" nevelnek, vagy "rosszul"? Miért?
2015. szept. 18. 17:56
1/2 anonim válasza:
Ugy erted, irjunk peldakat miert pont igy neveltek (pl.:hogy nem fontos a vallast gyakorolnom) es miert nem ugy (hogy imadkozzak es jarjak vasarnaponkent templomba)? Ilyesmiket?
Akkor engem az foglalkoztatott egy ideig, hogy nalunk miert nem eroltettek a jol tanulast es az egyetemet. Magamnak tanulok, ezt ertem, tudtam is, jol is tanultam de hianyzott neha a nyomas amit mas jotanulokon lattam, hogy szulei torodnak a jegyeivel, fontos nekik a tovabbtanulas. Nalunk ezeket ramhagytak. Bar, lehet, hogy szerencsesebb voltam, jobban jartam igy, ki tudja?
2/2 anonim válasza:
Gyerekként a szüleimet abban, hogy néha morcosak, negatívok és mindent komolyan vesznek. Ők meg engem futóbolondnak látnak azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!