Férfi fogadhatna örökbe árva, gyermeket? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Régóta foglalkoztat ez a gondolat. Harmincas éveimen túl vagyok,és édesapámmal élek. Volt egy nő akit szerettem,és elfogadtam gyermekével együtt.Amikor kezdett megromlani a kapcsolat,még kötődtem a gyerekhez.Mert neki apa kellett,és apára volt szüksége ! Árulásnak éreztem,hogy eljötttem attól a nőtől.Szerettem volna segíteni a gyermek életét.Ezután szenvedtem,hogy vajon mi lehet vele.Mostanában jött a gondolat,hogy úgy is segíthetek egy gyermeken,hogy ha örökbe fogadom.Apám is örülne neki,és én is érezhetném,hogy haza vár,és rajzolgat,és megmutataja,hogy nézd apa,lovat rajzoltam.Azt tudom,hogy jelenleg egy nőnek akinek nem lehet gyermeke az simán örökbe fogadhat gyermeket,vagy egy olyan család akinek nem lehet gyermeke,vagy egy olyan család akinek már van egy vagy két gyermeke.De meg menthetném egy gyermek életét,és családban nőhetne fel.Ha az anyja lemondott róla,én bebizonyíthatnám neki,hogy értékes ember,és ki iskoláztathatnám.Lehetne orvos is akár.Én büszke lennék rá ! Szóval ez a kérdésem,hogy férfi,és az apja (aki nagypapa lehetne) örökbe fogadhatna-e egy gyermeket.2016. jan. 25. 07:42
31/45 A kérdező kommentje:
Nagy hiba hogy a gyakorikerdesek.hu ról eltünt a zöld,és a kék,piros kezek mellől a behajtani tilos tábla,így nem jelenthető adminisztrátornak a modortalan ,gyalázkodó,ítélkező írásaitok.Majd a jó Isten mindenkinek azt fogja adni amit megérdemel ! (Azt tudom,hogy én őszinte voltam.)
2016. jan. 25. 15:53
32/45 anonim válasza:
Szívecske, nőnek adtad ki magad, aki veled beszélget.
33/45 anonim válasza:
Isten nem ítélkezik. Ő nem ember, légyszíves ne alacsonyítsd le, ha már ekkora fanatikus vagy. Mindenki a saját sorsáért felelős. Szerinted te miért vagy ilyen lehetetlen helyzetben? Isten nem áll bosszút!
34/45 anonim válasza:
Egy elmebeteg őrült vagy.
Remélem soha nem kerülnek gyerekek a kezeid közé.
35/45 A kérdező kommentje:
33-as Akkor olvasd már el légyszíves a Bibliában. Ábrahám történetét Jerikóval.És Noé történetét.Sőt ha keresgélsz a youtubon akkor megtalálod azt is,hogy vannak Bizonyítékok a Bibliában megtörtént eseményekre.Más téma: Ma kértem a regisztrációm törlését,mert az hogy ti sértegettek névtelenül.Moderálás nélkül az nem frankó...További jó veszekedést.
2016. jan. 25. 20:47
36/45 anonim válasza:
Ki a büdös lószart érdekel a kedvenc mesekönyved?
Hiszti helyett inkább meg valami pszichológust keress fel, mert erőteljesen szükséged van rá.
37/45 anonim válasza:
33-as vagyok. Teológiát tanulok, elég jártas vagyok a Bibliában.
38/45 anonim válasza:
Keress egy 30 körüli 1 gyermekes mamát, akivel még bevállalhattok egy másikat is!
39/45 anonim válasza:
"Nagy hiba hogy a gyakorikerdesek.hu ról eltünt a zöld,és a kék,piros kezek mellől a behajtani tilos tábla,így nem jelenthető adminisztrátornak a modortalan ,gyalázkodó,ítélkező írásaitok."
Érdekes, nálam ott van a tábla ! Nem tudom, te hogy nem vetted észre.Szemeitek lévén nem láttok-é ? (Márk 8:18)
40/45 anonim válasza:
elméletben lehet
de kérdés anyagilag hogy álsz mert felnötként nem önálló a lakhatásod
illetve ha apukádat gondozni kel hogy férhet bele egy gyerek ellátása is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!