Férfi fogadhatna örökbe árva, gyermeket? (bővebben lent)
Ha vallási örült vagy pláne maradj távol a gyerekektől...
Elsőre làtszott, hogy ez nem khoser.
Máténak üzenem, hogy nekem ez nem jelent problémát!
Állok elébe, mivel békében élek önmagammal!
Ha mindenki olyan lenne mint én, akkor ez a föld nevű hely, királyabb lenne mint ahol Máté lakik jelenleg!
Alapvetően természetesen egyedülálló férfi is fogadhat örökbe - tény, hogy párokat előnyben részesítenek.
Konkrétan neked viszont - úgy érzem a megnyilvánulásaidból - nagyon nem kellene gyerek...
Ezékiel 25: 17
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok.
És én még válaszoltam a privát üzeneteidre.
Elszállt az agyad! Ne keverjük már mindenbe a vallást!
A gyerek érdekét kell nézni, nem a te szánalmas életképtelen megnyilvánulásaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!