Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az egeszsegem a tet, hogy...

Az egeszsegem a tet, hogy lepjek tul rajta?

Figyelt kérdés

Azt hittem sikerult, de legbelul me remenykedem hatha felkeres.

A tortenet regen kezdodott de megprobalom osszefoglalni.

Indok nelkuli rossz kapcsolat utalat kihasznaltsag leginkabb jellemzo az en 16 eves koromtol 18 eves koromig. Osztalyelso voltam jo gyerek voltam. De soha nem volt eleg. Dolgoztam amibol anyamekat segitettem ki. Kajat vettem ruhaztattam oket stb. 17 evesen a nevelo apammal meg rosszabb lett a kapcsolatom agyturkaszhoz kellett jarnom. Kenyszeriteni akartak h dolgozzak tobbet es fizessek bele a lakasba en kajaztassam es lassam el magam. Nemet mondtam es akkor kiraktak otthonrol. Baratnomnel voltam 1 hetig majd anyam visszahivott. Elakart nevelo apam zavarni h menjek alberletbe es onallosodjak 17 evesen iskolasan-utolso evesen. 18 lettem elkoltoztem de en szerettem anyukamat es kajaztattan ruhaztattam segitettem anyagilag. Majd radobbentem h csak akkor talalkozik velem amikor valamit veszek vagy vettem neki. Utola kiderult minden. Anyam felrelepett tobbszor is penzert, amirol a nevelo apam tudott de nem zavarta. Ha szetmennenek egyenkent nem tudnanak megelni- ezt ok is tudjak jol- ezert is vannak egyutt. De a legutobbi eset mar gyomorforgato szamomra. Nevelo apam anyam es a szeretoje egyutt eltek honapokig. Ugy tudta a szereto h anyamek csak testverek. Amikor az egyik nincs otthon akkor annak esik neki amikor a maisk a masiknak.. A cuccaimat ami meg a hazban maradt eladtak kidobtak. ( butorok ruhak konyvek egyeb ertekek.. Persze mindent en vasaroltam magamnak mert toluk nem kaptam semmit ) lehuztak a sracot is es egy ket ismerost penzzel es leleptek kulfoldre. Azota annyit tudok h korozik oket. Jelenleg a parommal tavkapcsolatra kenyszerultunk. 17 evesen hanytam a szressztol 45 kilo voltam ami nalam a nagyon deszkat jelenti. Most remeg a kezem doktornal jartam. Nem szeretnek nyugtatokat szedni de valahogy tul kell lenfulnom rajta. Egyedul vagyok a varosomban, nincs senkim. Mar 2-3 honapja derult ki minden es megis az faj h en tepertem bizonyitani szerettem volna de sosem volt eleg jo most meg mintha nem is lenne gyereke nem keres semmi. Az faj a legjobban h egyedul vagyok es nem szamithatok senkire. En nem ezt erdemelnem. Annak aki elolvasta koszonom! Jelenleg nem megoldhato h a paromhoz koltozzek ot ne is emlitsetek lehetosegnek.- itt bonyolultabb a szitu, apos tema.

2015. júl. 31. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Először is nagyon sajnálom hogy ilyen az anyád.

Nem neki kell(ett) bizonyits hanem Magadnak! Mindent magadnak köszönhetsz, és ezt próbáld a javadra forditani.

2015. júl. 31. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Sajnálom, nem lehet könnyű. Viszont ha eddig elláttad magad, és még anyádnak is tudtál dolgokat venni, akkor meg tudsz állni a lábadon. Keress egy közösséget, ahol szerezhetsz barátokat. Járj tovább az "agyturkászhoz", hogy tovább tudj lépni, aztán hajrá.

Hány éves most egyébként? Nem költözhetsz a párodhoz, oké, de ő sem költözhet hozzád albiba? Ketten könnyebb. És mi a helyzet apóssal?

2015. júl. 31. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Jársz most is pszichológushoz? TB-s rendelésen ingyenes, háziorvostól kérhetsz beutalót.

Meg kéne próbálnod esetleg vmilyen csapatsportot. Sport alapból jót tesz nem csak a testnek hanem léleknek is ill. barátokat is szerezhetnél a közös érdeklődés miatt. Nincs olyan sport ami érdekelne?

De végülis bármilyen hobby, amit más emberekkel lehet együtt űzni, vagy esetleg valami kötetlen hobbytanfolyam (pl. varrás, főzőtanfolyam v hasonló).

2015. júl. 31. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
19 vagyok. Hat konnyebb volt mivel a parommal laktam igy most viszont pont annyit keresek h kijovok egy honapban. Egesz heten dolgozok egy hetkoznap van piheno napom nem nagyon tudnek barmi masra idot szanni. Reggeltol estig dolgozok. Kedves aposom nem tudja az en csaladi hatterem es amikor nala voltam nem tudtam kezelni az o osszetarto szeretteljes csaladjat a csaladi esemenyeken. Konkretan minden osszejovetel utan bogtem. O zsarolt meg minke h a paromnak mennie kell vissza az o varosaba -200 kmre tolem- nelkulem mert kulonben kirakja a parom testvereit es az anyjat, vagyis az anyosom.
2015. aug. 1. 01:06
 5/6 A PÁSZTOR ***** válasza:
Nem egyszerű a helyzeted, de láttam már rosszabbat is. Én is azt javaslom keress egy közösséget az érdeklődési körödnek megfelelőt barátokat akiknek segíthetsz a tapasztaltságoddal és az életképességeddel. Hidd el sokan vannak akik örömmel vennék, ha valaki ennyi élet tapasztalattal tanácsot adna nekik.( A hivatásomból kiindulva egy keresztény közösséget javasolnék olyat keress ahol nem akarják megmondani hogyan legyél jobb, hanem inkább szeretettel fordulnak feléd), lényegében mindegy csak betudj illeszkedni és valahogy a hasznára legyél annak a csoportnak.
2015. aug. 2. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Mint irtam munkam miatt nincs ilyenre lehetosegem. Nincs idom. Szarmazasomat es az en "vallasi iranyzatommal" nem eppen a kereszteny dogokat keresnem. A keresztenyseg es en enyhen szolva tavol all tolem.
2015. aug. 4. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!