Lépjek le, vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom, ami kb 1,5 éve tart. A páromnak van két kiskorú gyermeke, akikkel egyre jobban elmérgesedik a kapcsolatom. Égetően neveletlenek, közönségesek és szemtelenek.Eleinte csak a közeli rokonaikkal, (elmondanak mindenkit mindenféle idiótának, stb. beleböfögnek, az arcába, hangosan pukiznak ebédnél, szót senkinek nem fogadnak. Mostanában a nagyobbik,12 éves lány, rászokott, hogy üvöltözik velem, seggdugasznak nevez, azt kiabálja kidob a házukból,ilyesmi.Az anyjuk, a párom SEMMIT nem szól,sőt,ha szólok neki ezért,még azt mondja hagyjam már békén a gyerekeket.Hozzáteszem, én tartom el őket,jövedelmük 0.Nem csak velem bánnak így, hanem a nagyszülőkkel is.Közel vagyok hozzá hogy otthagyom Őket a fenébe.Vélemény?2014. jan. 29. 23:09
1/9 anonim válasza:
Ha ők pukiznak neked,
akkor te meg sz@rjál rájuk!!!
2/9 anonim válasza:
Én a helyedben már régen leléptem volna... főleg ha ki is használnak, és a párod kb. lesz.rja amit mondasz, és valószínűleg soha a büdös életben nem fog neked igazat adni. Most gondolom mindenki le fog szavazni, de véleményt kértél, és én mondtam. :)
3/9 anonim válasza:
Hát hagyd el őket... Akkor majd koppannak ha egy pohár vízre sem futja...
4/9 anonim válasza:
Elég hülye vagy ha te ezen egyáltalán elgondolkozol. Már rág le kelet volna lépned, te abban a "családban" senki vagy csak egy nyűg akit el kell tűrni, hogy legyen pénz,komolyan ezt érdemled?
5/9 anonim válasza:
Igen, lépj le! Nekem a helyedben már réges-régen elegem lett volna!Hogy engedhet meg magának valaki ilyet, hogy szemtelenkedjen egy felnőttel, és mindennek elmondja, a párod meg nem áll ki melletted, pedig inkább képen kellene őket törölnie, mint az apjuk...Legyen ennyi önbecsülésed, és hagyd őket ott a francba, nem hiszem, hogy ez a Te színvonalad!
6/9 anonim válasza:
Lépj le nyugodtan, a párod meg tartsa el őket az apjukkal. A leírásod alapján a gyerekekkel sincs érzelmi kapcsolatod, nem fog senkit sem megviselni.
7/9 anonim válasza:
Lépj le!
Aztán vagy kapcsol a Párod, hogy meg kéne nevelni a kölyköket vagy nem...utóbbi esetben örülj, hogy megszabadultál egy rakás parazitától.
28N
9/9 anonim válasza:
ÉBRESZTŐ!!!
MÉG MINDIG OTT VAGY ÉS PÉNZELED ŐKET????!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!