Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megunt, lépjek?
No, ha nem lennék biztos abban, hogy mennem kell, akkor leülnék beszélni a férjemmel, természetesen. Feldobnám, hogy ez így nem mehet tovább s a reakciójából, mondandójából szűrném le, hogy vajh van-e értelme a házasság megmentésére tett próbálkozásoknak.
Illetve attól még, hogy ellaposodott a kapcsolat, lehetnek érzéseitek egymás iránt. Az sem ugyanaz, mintha már semmi sincs, csak a megszokás és a kényelem...
Nem tudok én ebbe távolról belelátni. De a közös beszélgetés szerintem nem rossz ötlet a részemről, nem hiszem, hogy bizonytalanság esetén egyedül, esetleg gyk-sokkal kell kitalálnod, véget vetsz-e a házasságotoknak (nm bántásból mondom ám, de nekem mindig enyhén fura, amikor a két ember közös életének eldöntésébe bejön a netes külvilág - ez még nem akkora gond, de szerencsétlen másik fél homályban van, hogy erről gondolkodsz).
Akkor hajrá!
tök ismeretlenktől, akik kb. lesz-rják az életedet, mégis milyen tanácsot vársz?
Nézd, én elhiszem, hogy most azt érzed, az a másik sokkal többet adhatna, de lásd meg azt is, hogy a férjed jóban-rosszban veled van 15 éve. Az én jelenlegi kapcsolatomat sem az óriási szinten szikrázó szerelem jellemzi, mégis sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint az exemmel.
Volt olyan kapcsolatom, ahol én voltam a párom mindene, folyton együtt voltunk, pár év együttélés után viszont egyenes ellentéte lett az életünk a kezdetnek. Rengeteg olyan kapcsolat van, ami hatalmas szerelemmel indul, de ezekről én azt gondolom, hogy akkora lánggal indulnak neki a kapcsolatnak és olyan szinte akaszkodnak egymásra, hogy nagyon hamar kifárad és kihűl.
Ha viszont egy kicsit racionálisabb felfogású és nem álmodozó párod van, akkor én azt gondolom, arra a kapcsolatra sokkal jobban lehet alapozni. A valódi élet nem az álmokról és a szenvedélyről szól, nem a szappanoperában látott jelenetekből áll.
Én azt javaslom, ne add fel a házasságod, a férjed a biztos pont az életedben, a másik egyelőre csak ígérget, még nem bizonyított semmit. Persze adhatsz neki esélyt, de akkor a múltadat dobod el.
Ha tényleg "csak" arról van szó, hogy kicsit ellaposodott a kapcsolatotok, de nagy gondok nincsenek, szerintem megéri próbálkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!