Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férfi fogadhatna örökbe árva,...

Férfi fogadhatna örökbe árva, gyermeket? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Régóta foglalkoztat ez a gondolat. Harmincas éveimen túl vagyok,és édesapámmal élek. Volt egy nő akit szerettem,és elfogadtam gyermekével együtt.Amikor kezdett megromlani a kapcsolat,még kötődtem a gyerekhez.Mert neki apa kellett,és apára volt szüksége ! Árulásnak éreztem,hogy eljötttem attól a nőtől.Szerettem volna segíteni a gyermek életét.Ezután szenvedtem,hogy vajon mi lehet vele.Mostanában jött a gondolat,hogy úgy is segíthetek egy gyermeken,hogy ha örökbe fogadom.Apám is örülne neki,és én is érezhetném,hogy haza vár,és rajzolgat,és megmutataja,hogy nézd apa,lovat rajzoltam.Azt tudom,hogy jelenleg egy nőnek akinek nem lehet gyermeke az simán örökbe fogadhat gyermeket,vagy egy olyan család akinek nem lehet gyermeke,vagy egy olyan család akinek már van egy vagy két gyermeke.De meg menthetném egy gyermek életét,és családban nőhetne fel.Ha az anyja lemondott róla,én bebizonyíthatnám neki,hogy értékes ember,és ki iskoláztathatnám.Lehetne orvos is akár.Én büszke lennék rá ! Szóval ez a kérdésem,hogy férfi,és az apja (aki nagypapa lehetne) örökbe fogadhatna-e egy gyermeket.

2016. jan. 25. 07:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
15%
Kedves Kérdező ! Meg szeretnélek ismerni.Légyszives válaszolj a privát üzenetemre.24 L
2016. jan. 25. 11:27
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, ahogy fogalmazol. A gyereknek szüksége volt apára, megmentenéd valaki életét... ha kicsit visszavennél az arcodból, és nem a megmentő szerepe csábítana, beláthatnád, hogy NEKED van szükséged arra, hogy valaki szeressen.

Mondjuk ha komolyan gondolod ezt a vallásdolgot, felejtsd el.

2016. jan. 25. 11:46
 23/45 anonim ***** válasza:
38%
A kérdező velem beszél most Skypon.Normális férfi,és közel is lakunk egymáshoz.Délután már találkozni is tudunk :) Ő is Református mint én.Nagyon félre értettétek őt !
2016. jan. 25. 12:04
 24/45 anonim ***** válasza:
84%
Biztos is. Nem apja még senkinek, de már elvárja a hálát.
2016. jan. 25. 12:11
 25/45 anonim ***** válasza:
40%
Most végeztünk a Skypal.A nő akivel együtt élt lelépett,és vele hagyta a kislányt.Fényképet is kértem tőlle és megmutatta.Az fájt neki,hogy ott kellett hagynia azt a kislányt aki már apja ként tekintett rá ! Elvitte a nő szüleihez,és így jött el ! A mai napig nem jelentkezett a nő még a saját szüleinél sem,hogy érdekelné mi lehet a lányával ! Elsírta magát a kérdező mert ez bántja őt,és hibásnak érzi magát.Jobb apja volt a lánynak,mint a kislánynak a saját anyja ! Ti meg le pedofiloztátok,meg idiótáztátok ! Azt mondta nem lép be ide többet.És igaza is van !
2016. jan. 25. 12:36
 26/45 anonim ***** válasza:
61%
25-ös, te vagy a kérdező, te nyomi.
2016. jan. 25. 12:40
 27/45 anonim ***** válasza:
61%
Jajj 37%, ne vergődj már, tudjuk hogy te is a kérdező vagy...
2016. jan. 25. 12:40
 28/45 anonim ***** válasza:
75%
Eltekintve attól,hogy valami gond van a fejedben sem lenne túl sok esélyed férfiként 40 felett.
2016. jan. 25. 13:43
 29/45 anonim ***** válasza:
91%

"A kérdező velem beszél most Skypon.Normális férfi,és közel is lakunk egymáshoz.Délután már találkozni is tudunk :) Ő is Református mint én.Nagyon félre értettétek őt !"

Igen, ez így nagyon hihető. Pláne, hogy utána bemásolod ide a "privát" beszélgetéseteket.

És pontosan ugyanolyan helyesírási hibákkal, mint a Kérdező... (A felkiáltó jel elé még mindig nem kell szóköz - csak hogy egyet említsek, amiből tudni lehet, hogy te is a Kérdező vagy.)

Szánalmas elmebeteg.

2016. jan. 25. 14:00
 30/45 anonim ***** válasza:
83%

Illetve a mondatok szóközökkel tagolandók. LOL.

Ez az ember klinikai eset.

2016. jan. 25. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!