Te hogyan vélekedsz szülőként a "könnyű drogokról"? Ha a gyereked használná tiltanád neki vagy sem?
# 21/23 Időpont ma 20:32
"Akik most ilyen nagyon lazák, jöjjenek vissza 15-20 év múlva, amikor már lesz gyerekük, és amikor már többet láttak a világból és többet tapasztaltak. A saját bőrükön. Nem a neten meg a tv-n keresztül."
25 év után "jöttem vissza". Nem lettem függő, kb. 4 évnyi használat után. Az elmúlt 25 évben tucatnyi ismerősöm temetésén voltam, akik az alkohol vagy a cigi miatt haltak meg. Olyanon egyszer sem, aki a fű miatt.
A drog esetében még a népszerűsítést is büntetném. Sok "érett" tizenéves itt osztja az észt, pedig nincs neki. A drog függőséget okoz, azonkívül roncsolja az agyi ideghálózatokat is. A fű is. Aztán meg nem kéne összehasonlítani a kávéval, meg a cigivel, meert olyan még a világtörténelemben nem fordult elő, hogy valaki kávé hatása alatt, vagy cigarettától befolyásolt tudatállapotban hülyeséget csinált!
Igen, tiltanám a gyerekemnek, de el is magyaráznám, hogy miért nem szabad.
Sok bla bla bla.
Inkább igyon meg cigizzen...
Gratula nektek ostoba lúzerek.
Aki ennyire alkohol és cigi párti az remélem megtapasztalja a gyermekén vagy saját magán a nem lehet baj belőle dumát.Ostoba fajankók vagytok,akik a természet adta gyógynövényekről csak hurrogtok,és tudatában sem vagytok annak amiről beszéltek.
Itt egy kis tanulmányozni való,akit érdekel.
"# 26/27 Időpont ma 20:47"
24: Akkor látogass el a börtönökbe. Hányan ülnek dohányzásért? És hányan drogok miatt?
Semmit nem értettél meg ebből a vitából.
Attól függ mikor. 18 éves kor után nem tiltanám, csak szólnék neki, hogy mértékkel. Alatta nem engedném.
Meg lehet kövezni, de fiatal koromban mi is használtunk a férjemmel sőt ma is alkalmanként (évi 2-3x), ha kettesben vagyunk. A könnyűdrogok nem alakítanak ki sem fizikai sem szellemi függőséget, csak nagyon extrém körülmények között (napi többszöri használat hónapokon át). Egyszeri vagy alkalmi használat esetén semmiféle kényszer vagy függőségi hajlam nem alakul ki.
Nem tudom mik azok a könnyű drogok, egyelőre nem is érdekel.
26\n, gyerek 4\f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!